Woezel & Pip het grote ontdek boek

Woezel en Pip, de 2 leukste hondjes uit de tovertuin. Zowel Tiffany als Liam vinden Woezel en Pip helemaal het einde. Wij hebben nu 4 boeken met korte verhalen die erg leuk zijn voor het slapen gaan. Een doe- boek hadden wij alleen nog niet. En ondanks het voor kleine Liam nog net iets te veel van het goede is, is Tiffany al erg geïnteresseerd in leren en doen. Vandaar dat wij vandaag het Woezel & Pip het grote ontdek boek gaan reviewen. Het ontdek boek staat vol met educatieve manieren om wegwijs te worden met cijfers, letters, kleuren en vormen. Ik kon zelf vrij weinig vinden over de inhoud van het ontdek boek, dus vandaag ga ik jullie vertellen waarom het zo ontzettend leuk is voor jouw peuter!

Over Woezel en Pip


De kans is klein maar als je Woezel en Pip nog niet kent, moet je echt even de boeken of tekenfilms bekijken. Woezel en Pip zijn 2 hondjes die samen avonturen meemaken in de Tovertuin. Samen met de vrienden Buurtpoes en Molletje e.a. ontdekken ze allerlei leuks in de Tovertuin. Met af en toe wijze raad van Tante perenboom en de Wijze varen komen er allerlei thema’s aan bod die dicht bij de belevingswereld van kinderen staan. Thema’s als vriendschap, delen en spelen komen herhaaldelijk terug en geven het perfecte voorbeeld voor peuters.


Het grote ontdek boek.


Het Woezel & Pip grote ontdekboek bestaat uit maar liefst 18 pagina’s vol met leerplezier over vormen, kleuren, cijfers en letters. In de Tovertun valt dan ook zoveel te ontdekken! Het grote ontdekboek biedt kindjes de mogelijkheid om op een leuke manier meer te leren en te weten over de eerste educatieve thema’s. Met Woezel en Pip leren kleuters de eerste leerdingen door samen te ontdekken en mee op ontdekkingsreis te gaan.

Eigenschappen van het boek

  • Het boek heeft 18 pagina’s
  • De leeftijd categorie ligt tussen de 2 en 5 jaar.
  • Het boek heeft een hardcover en is van stevig materiaal
  • De prijs is €8,99

Review

Toen Tiffany het Woezel en Pip grote ontdekboek in haar handen kreeg lichtte haar ogen op. Tiffany is dol op Woezel en Pip en ze houdt van lezen, 2 vliegen in een klap! Ze kreeg het boek mee naar haar oma en is daar vervolgens de héééle dag met het ontdekboek bezig geweest. Tiffany heeft bij voorkeur al interesse in interactieve en educatieve boeken maar dit was echt een win-win situatie. Oma kon vervolgens ook gewoon lekker haar eigen ding doen tijdens het oppassen! Op dag 2 hebben we het boek samen thuis bekeken. Ik moet toegeven, het boek is echt leuk! En het gebruik van pastel kleuren maakt het enorm vrolijk en magisch!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *