Washimals speelsets van Crayola

Combineer kliederen en leuke wezentjes, en het resultaat is Washimals! Deze leuke diertjes kan je namelijk inkleuren en verzorgen. Hierdoor heb je dubbel de lol tijdens het spelen en zijn jouw kids 2x zo lang zoet. Wil jij meer weten over de Washimals speelsets van Crayola? Lees dan gauw verder!

Washimals speelsets van Crayola
Washimals speelsets van Crayola

Diverse Washimals sets

Vorig jaar kwamen wij voor het eerst in aanmerking met de Washimals speelsets van Crayola. Destijds hadden wij erg veel lol met de Washimals dieren praktijk. En besloten wij de huisdieren als losse set te kopen als aanvullend (kerst) cadeau. Inmiddels zijn er diverse sets beschikbaar, die tevens ook van figuur verschillen. Zo heb je inmiddels ook de fantasie wezens sets waarin je draken een eenhoorn varianten kan bekleuren. Erg leuk voor de kindjes die de huisdieren nu wel zat zijn!

In Amerika zijn inmiddels veel meer varianten beschikbaar waarvan wij hopen dat ze ook naar Nederland komen! Denk hierbij aan nijlpaarden, diverse soorten eenhoorns en jungle dieren. Wij houden onze vingers gekruisd!

Hoe werken de Washimals?

Heel makkelijk, wees zo creatief je maar wilt. In elke kleur set vind je een aantal Washimals om in te kleuren en verzorgen. Geef de diertjes kleurrijke designs met de bijgeleverde af/uitwasbare viltstiften. Klaar met kleuren en versieren? Geef je nieuwe favoriete wezens dan een bad om ze schoon te maken!

Het badje werkt echt als een douche: even pompen waardoor de Washimals figuren nat worden. Daarna even schrobben met de borstel, naspoelen en laten drogen. Nog niet klaar, begin dan gewoon weer opnieuw! Zo zijn er eindeloze mogelijkheden om de dieren te decoreren met kleur.

Washimals speelsets van Crayola
Washimals speelsets van Crayola

Welke accessoires komen er bij een Washimals set?

Elke Washimals speelsets van Crayola komt met een badje / douche om de dieren of wezentjes in te wassen. Daarnaast hangt het per set af hoeveel wezentjes je krijgt. Bij de dierenarts en schoonheidssalon krijg je 2 lieve diertjes met bijbehorende opberg doosjes. Deze functioneren als behandelkamer en salon. In de andere sets krijg je 4 of meer diertjes, echter zonder opberg doosje. De reguliere pakketten met 4 wezentjes komen met 3 tot 5 stiften, bij de grotere pakketten komt meer kleurkeuze. En bij alle sets krijg je een klein scrub borsteltje om jouw lieve wezentjes mee te scrubben.

Eigenschappen

  • De inkt is ook afwasbaar van huid.
  • Hoe verser de inkt hoe gemakkelijker je Washimal schoon te maken is.
  • Gebruik van de schrobborstel helpt de inkt van de kleine vezels los te maken.
  • Advies leeftijd vanaf 3 jaar
  • Prijzen: tussen €16,95 en €44,95

Onze mening

Wij zijn stiekem jaloers dat onze kinderen zulk leuk speelgoed hebben. Want stiekem willen wij hier ook heel graag mee spelen. Menig kind zal dan ook erg blij zijn met dit type speelgoed. Ze kunnen lekker creatief zijn met de kleurtjes en daarna het diertje weer verzorgen door de kleur af te wassen. Zo blijft het creatie proces in stand en zijn er eindeloze creatie mogelijkheden. Mede hierdoor vinden wij de Washimals speelsets van Crayola de prijs waard. De washimals sets zijn redelijk budgetvriendelijk omdat de prijs tussen de €17 en €45 euro ligt. Hierdoor kan jij het zo gek maken als je maar wilt. Naast dat wij al grote fans zijn van Crayola, lees vooral ons artikel over de Crayola color wonder set. Wint ook dit artikel ons hart. Wij zijn fan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *