Vtech Styla glamour unicorn

Vandaag hebben we weer een leuke Vtech artikel. We gaan het namelijk hebben over de Vtech styla glamour unicorn. Een schattige unicorn die je zelf kan stylen naar wens. Een erg leuk cadeau voor peuters en kleuters. Meer weten over deze op en top gestylde eenhoorn? Lees dan gauw verder.

VTech Styla glamour unicorn
VTech Styla Mijn glamour unicorn

Een echte glamour unicorn

Deze eenhoorn van Vtech is wellicht alles wat jouw kleine altijd heeft gewild. Je kan de Vtech Styla glamour eenhoorn namelijk helemaal stylen naar wens. En dan bedoelen we ook echt naar wens. Door het gebruik van de bijgeleverde toverstaf kan jij namelijk Styla’s uiterlijk veranderen. Denk hierbij aan Styla’s ogen, hoorn of manen. Maar daar houdt het niet op, zelfs haar vleugels en de bloem op haar hoofd kunnen van kleur veranderen!

Hoe doe je dit? Heel makkelijk! Op de bijgeleverde staf zitten namelijk kleuren knopjes. Druk op een kleur naar keuze en wijs de staf naar Styla en haar uiterlijk veranderd van kleur! Het is net als een afstandsbediening.

VTech Styla glamour unicorn
VTech Styla Mijn glamour unicorn

Interactief Vtech speelgoed

De Vtech styla glamour unicorn valt onder de categorie interactief speelgoed. Naast dat de eenhoorn van kleur kan veranderen, kan ze ook bewegen en geluid maken. Blaas een kusje naar haar bloem en zie deze bloeien en oplichten in mooie kleuren. Of druk op de knipperende amulet of raak haar neus aan voor leuke activiteiten. En haar vleugels kunnen ook op magische wijze bewegen. Dit maakt Style het ultieme speelgoed om zoet mee te zijn.

Eigenschappen

Styla de glamour eenhoorn wordt geleverd met een kam en 7 haarclipjes. Daarnaast heeft ze de volgende eigenschappen;

  • Laat Style van kleur veranderen met de magische toverstaf
  • Druk op haar amulet voor 9 verschillende activiteiten
  • Mogelijkheid om vleugels te bewegen
  • Kus de bloem op haar hoofd en zie hem oplichten in mooie kleuren
  • Raak haar neus aan voor schattige reacties
  • Speel muziek af vanaf jouw telefoon en Styla geeft als reactie een kleurenshow

Onze mening

Styla is volgens ons een musthave speelgoed voor kleine peuters en kleuters. Door de diverse mogelijkheden in interactiviteit heeft Styla zoveel te bieden. De eenhoorn lijkt een combinatie van meerdere actieve type speelgoed en dat maakt haar het geld waard. De Vtech Styla glamour eenhoorn is te koop voor een adviesprijs van €59,99.

Als grote Vtech fan zijn wij dan ook erg geïnteresseerd in Styla de eenhoorn en de mogelijkheden die ze biedt. Met een kleine meid van 4 zal de eenhoorn het dan ook erg goed doen binnen ons huishouden. Styla is dan ook zeer geschikt voor kleine meiden en jongens die geïnteresseerd zijn in het verzorgen van eenhoorns. En van veel interactieve magie houden. Wij zijn fan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *