Vtech Rock & leer drumstel

Drummen, wie hield er niet van als kind? Hier in huis gebruiken de kids vrijwel alles als drumstel, tijd voor iets nieuws dus. V-tech heeft een hele leuke drum set uitgebracht die een lach op het gezicht van jouw kleintje tovert. De Vtech Rock & leer drumstel. En als extra heeft het ook een leer functie, wat erg fijn is voor ons ouders. Lees gauw verder!

Vtech Rock & leer drumstel
Vtech Rock & leer drumstel

Over het V-tech Rock & leer drumstel

Word een rockster met het Rock & Leer drumstel van VTech. De set heeft een regelbaar volume, stevig en duurzaam design en automatische uitschakeling. Jouw kleintje kan met deze coole VTech Rock & Leer drumstel nu de eerste stapjes zetten op weg naar wereldfaam. Het drumstel komt met een krukje en 2 drumstokjes.

Hoe werkt het drumstel?

Kies uit vier speelstanden en maak kennis met tellen, instrumenten en muziek én ontdek jouw eigen creativiteit. Plaats jouw voet op het pedaal om de slurf van de olifant te bewegen en luister naar coole geluidseffecten. Druk op de melodie-toetsen om naar bekende melodietjes te luisteren. En druk op de olifant-toets en liedjes-toetsen om vrolijk gezongen liedjes te horen. Sla op de zes knipperende lichtjes van het drumpaneel om uitdagende drumspelletjes te spelen.

Eigenschappen

  • Rock en leer functie
  • 4 speelstanden; vrij spelen, tellen, volg mij, en volg de lichtjes
  • 4 drumstijlen; rock, grappig, dieren en klassiek
  • 16 melodieën en 6 gezongen liedjes
  • 20+ drumeffecten
  • Komt met bijgeleverd krukje en 2 drumstokjes
  • Regelbaar volume
  • Werkt op 2 AA batterijen
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 maanden

Onze recensie

Wij zijn helemaal fan van de V-tech Rock & leer drumstel. Door de diverse eigenschappen is de drumset niet zomaar speelgoed. De diverse speelstanden laten kinderen kennismaken in de wereld van leren, zingen, nadoen en krijgen ze motorische skills. Als fun-part brengt het natuurlijk veel speel plezier met zich mee. Lekker mee drummen op de melodieën, of gekke dieren geluiden produceren met de dieren stijl.

V-tech doet het goed in ons huishouden. Eerder bespraken wij al de vtech hobbel en speel eenhoorn. Die gaat inmiddels al 3 jaar mee. Dit jaar hebben wij de Vtech Rock & leer drumstel aangeschaft als kerst cadeau voor onze zoon van 1,5. Hiermee kan hij zijn peuter frustratie ook een beetje kwijt. En Tiffany doet gewoon gezellig mee. Ons huishouden gaat genieten van het drumstel. Nog een plus punt voor ons ouders, het volume is verstelbaar.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *