VTech Maxime interactieve puppy

Ooit een speelgoed of knuffel gezien waarvan je dacht, die moeten we hebben? De Vtech Maxime interactieve puppy is daar een van. Deze puppy moet je verzorgen en knuffelen, eigenlijk alles wat je ook met een echte puppy zou doen. Dit zorgt voor de nodige schattige reacties van Maxime de puppy. Een duidelijke musthave voor jouw kleintje, lees je verder?

Over Vtech Maxime interactieve puppy

Maxime is perfect voor alle kindjes die altijd al een puppy wilden hebben. Nog geen behoefte aan een echte puppy? Dan kunnen jullie voor nu alvast beginnen te oefenen met Maxime! Deze interactieve puppy kan blaffen en bewegen. En wanneer ze blaft, wilt ze jouw dringend iets vertellen. Het kan dan dat ze honger heeft, moe is, of misschien wel een griepje heeft. Blaft ze door? Misschien heeft ze ergens jeuk of pijn aan haar pootje, dat moet je dan zelf even nagaan. Gaat alles weer goed met Maxime? Dan kun je nu lekker met haar gaan knuffelen!

Vtech Maxime interactieve puppy
Maxime de puppy

Wat doet Maxime de puppy?

Naast super schattig zijn heeft Maxime ook een aantal leuke features. Maxime de puppy kan namelijk blaffen en knipperen met haar ogen. Daarnaast kan ze haar hoofd, staart en oren ook nog bewegen. Als Maxime blaft kan het zijn dat ze het heel leuk vindt om jouw te zien. Maar het kan ook zijn dat ze je iets wilt zeggen. Dankzij de indicatielichtjes weet je waar ze pijn heeft en wanneer ze iets wil zeggen. Hierdoor kunnen jullie op en top voor Maxime de puppy zorgen!

Komt Maxime met accessoires?

Ja zeker, Maxime komt met 7 leuke accessoires. Denk hierbij aan een thermometer, stethoscoop en pipet. Hierdoor kan Maxime worden verzorgd als ze pijn heeft. Daarnaast komt ze ook met een nek kap die om haar nek gaat wanneer ze jeuk heeft. Heeft ze haar pootje pijn gedaan? Dan kan je het verband om het pootje schuiven en haar een bot geven als beloning. Daarna kan ze mooi uitrusten op haar meegeleverde dieren kleedje.

 • Thermometer
 • Stethoscoop
 • Pipet
 • Nek kap
 • Verband
 • Bot
 • Dieren verzorgkleedje
Vtech Maxime interactieve puppy
Maxime en accessoires

Eigenschappen van Vtech Maxime interactieve puppy

Zoals eerder vermeld heeft Maxime de puppy een aantal leuke aspecten. Daarnaast heeft ze ook enkele technische aspecten. We sommen de eigenschappen op;

 • Mogelijkheid om te blaffen en te bewegen
 • Indicatie lichtjes om achter de behoeften van Maxime te komen
 • Regelbaar volume
 • Komt met 7 accessoires
 • Adviesleeftijd vanaf 3 jaar
 • Werkt op 4 AA batterijen ( meegeleverd)

Onze mening

Maxime doet ons denken aan een ultiem kerstcadeau voor kleine kinderen. Door het schattige uiterlijk en de interactieve vaardigheden veroverd ze ons hart. Doordat kinderen Maxime kunnen verzorgen leren ze de nodige vaardigheden in verzorgen en empathisch vermogen. Binnen ons huishouden hechten wij daar veel waarde aan. Daarnaast komt ze met hele leuke accessoires die niet kunnen missen. En de prijs kwaliteit verhouden is schappelijk, Maxime is te koop voor een adviesprijs van €54,99.

Als grote Vtech fans hebben wij al eerder de Hobbel en speel eenhoorn. Het rock en leer drumstel en scan & leer winkelmandje beschreven. Dit zijn echte toppers in ons huishouden. Maxime de puppy zou zo maar in ons huishouden kunnen meedraaien, een interactieve puppy wie wilt dat nou niet! Echter doet Maxime de puppy ons wel denken aan de FurReal Dimples dolfijn. Deze is echter een flink stuk duurder dan Maxime de puppy. Dat maakt Maxime een betere keuze, tenzij je dolfijnen leuker dan puppy’s vindt.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *