VTech Klik Klaar camera

Op zoek naar een uniek baby cadeau die geschikt is voor de kleine handjes? Dan is de VTech Baby Klik & Klaar een leuke gift. Baby’s leren met deze VTech Baby camera al op zeer jonge leeftijd met een camera om te gaan. En daarnaast ziet de camera er op zichzelf al super schattig uit. Dat doet V-tech erg goed. Geïnteresseerd in de VTech Klik Klaar camera? Lees dan gauw verder!

VTech Klik Klaar camera
VTech Klik & Klaar camera

Wat kan je met de Vtech klik & klaar camera?

Door de Vtech camera leert je baby al op zeer jonge leeftijd om te gaan met een camera. De v-tech klik klaar camera werkt als volgt. Eerst moet er een fotokaart in de camera gedaan worden. Daarna kan de baby op de blauwe toets drukken om een foto te maken. Wanneer er op de rode toets gedrukt wordt springt de foto weer naar buiten.

Wat leren baby’s van de Vtech camera?

Op de fotokaarten staan afbeeldingen van dieren en cijfers. Hierdoor leren baby’s op jonge leeftijd met cijfers om te gaan en dieren te herkennen. Ook maakt je kindje kennis met kleuren en vormen. En handelingen te doen zoals op knoppen te drukken en kaarten in de camera te steken.

Daarnaast leren baby’s het algemene doel van de Vtech camera , foto’s nemen! Door de Vtech camera komen baby’s op jonge leeftijd in aanmerking met fotografie. Misschien bouwen ze zelfs al een hobby op voor later!

Eigenschappen van de camera

  • Interactief speelgoed
  • Leeftijdsadvies vanaf 1 jaar
  • Werkt op 2 AAA batterijen, deze zijn bijgeleverd
  • Komt met 5 foto kaarten, dubbel gedrukt
  • 170 gezongen liedjes, geluiden en zinnen
VTech Klik Klaar camera
VTech Klik & Klaar camera

Onze mening

Wij zijn enorm fan van Vtech. Onder andere de hobbel en speel eenhoorn en de rock en leer drumstel zijn musthaves. De Vtech klik & klaar camera wekt onze interesse. Stiekem hadden we dan ook gehoopt dat we deze camera eerder hadden ontdekt voor onze kids. Visueel ziet de camera er goed uit, maar het is ook fijn dat baby’s ervan kunnen leren.

De camera heeft een schappelijke prijs betreft V-tech speelgoed, met een prijs van €24,99. Hiervoor krijg je een kwalitatief stuk speelgoed die meerdere rondes mee gaat. Onze speelgoed van V-tech gaat inmiddels al 2 rondes mee en ziet er nog gloednieuw uit. Wij vinden deze camera een perfect cadeau voor baby’s eerste verjaardag, sint of kerst.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *