V-tech hobbel en speel eenhoorn

De hobbel en speel eenhoorn van V-tech, een van de leukste dreumes speelgoed in tijden! De eenhoorn is eenvoudig te transformeren naar een loopwagen voor nog meer speelplezier. ” Een, twee, drie, voel de magie! ” Hierdoor creëert het product langdurigheid in speelplezier en kan het product van 1 tot 3 jaar gebruikt worden. Daarnaast heeft de hobbel eenhoorn een speelstand schakelaar waardoor er keuze kan worden gemaakt in de thema’s leren en muziek of avontuur. Druk daarna op de toetsen op het hoofd van de eenhoorn en maak kennis met de kleuren en vrolijke zinnetjes.

Multifunctioneel

De eenhoorn is multifunctioneel door de 2 in 1 aanpak. Door het onder stelsel ( wielen) weg te halen is de eenhoorn te gebruiken als hobbelpaard. Dit is geschikt voor de kindjes van 1 jaar. Door de eenhoorn als loopwagen te gebruiken wordt de motoriek gestimuleerd en leert het kind balanceren. De loopwagen heeft 4 wielen met een profiel zodat de wielen niet te glad zijn. Deze zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken.

Eigenschappen

De v-tech hobbel en speel eenhoorn is geschikt voor kinderen tussen de 1 en 3 jaar en bevat de volgende eigenschappen:

  • Te gebruiken als hobbelpaard of als loopfiets
  • De knipperende lichten laten kennismaken met kleuren, melodieën, fantasie en gezongen liedjes
  • Keuze uit de speelstand leren en muziek of avontuur
  • Bewegingssensor die de melodieën, liedjes en zinnetjes activeert
  • 50+ melodieën, liedjes en zinnetjes die de woordenschat vergroten.
  • verkrijgbaar in de kleuren paars roze of geel rood

Review

Ook wij hebben een review gemaakt ( een tijd geleden). Tiff kreeg destijds de hobbel en speel eenhoorn cadeau voor kerst en kon daar zo leuk mee spelen dat ik het gewoon moest filmen. De review doet het goed op Youtube dus heb ik besloten om de link ook hier te delen voor de mama’s die nog een leuk cadeau zoeken voor de lieve zoontjes of dochters.

De hobbel en speel eenhoorn is toch wel echt een van Tiffany’s all time lievelingsspeelgoed! De unicorn speelt vrolijke zinnetjes en melodieën af tijdens het spelen. Hiervoor zijn er 2 speelstanden, de praat en melodieën stand. Dit vond Tiffany erg leuk tijdens het spelen en ze begon na een tijd ook mee te ‘zingen’ met de liedjes van de eenhoorn. Daarnaast kan de eenhoorn ook als loopwagen functioneren voor als de kinderen wat ouder worden. De loopwagen feature vindt Tiffany toch wel het leukste van allemaal. En nu ze inmiddels bijna 3 is speelt ze er nog steeds mee, het product is met haar meegegroeid. Ik kan er genoeg over vertellen maar ervaringen vertellen meer, vandaar dat ik jullie aanraad om even naar Tiffany’s video te kijken 🙂

Mocht er nog een vraag zijn, dan beantwoord ik die graag. Zo niet bekijk dan even onderstaande video van Tiff die speelt met de hobbel en speel unicorn van V-tech. En wil je hem aanschaffen? KLIK DAN HIER . Veel plezier met kijken 🙂

Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *