Ty Mini Boos Serie 4

De Beanie boo’s van TY zijn er inmiddels alweer een tijdje. De schattige knuffels met grote glitter ogen staan inmiddels in elke kinderkamer. En elk jaar worden er nieuwe versies en series ontworpen. Zo ook de mini boos, de kleine surprise variant. Van deze versie zijn er inmiddels al 4 series uitgebracht. En wij gaan het vandaag hebben over de Ty Mini Boos Serie 4 .

recentie ty beanie boos series 4 speelgoedisleuk boxes

De mini boos

De schattige Ty Mini Boos Serie 4 knuffels zijn superleuk voor je verzameling. TY mini boos zijn collectables en daarmee anders dan de knuffels. Net als de normale boos zijn ook de mini’s uitgerust met de bekende glitteroogjes. Wat de mini boos net iets leuker maakt is dat ze als een verassing komen! Waaraan niet te zien is welke erin zit. Daarnaast heeft iedere serie een zeldzame Chaser Mini-Boo. Een unieke toevoeging aan jouw verzameling!

recentie ty beanie boos series 4 speelgoedisleuk doos

Hoe werkt het?

De mini boos zijn een surprise uitvoering. Denk bijvoorbeeld aan de LOL dolls die je als verassing uit moet pakken. De mini beanie boos hebben iets minder verpakking. Echter moet je deze wel uitpakken, wat het plezier vergroot. Dat maakt de Mini boos zo leuk! De boos zitten in een gekleurd doosje met een vraagteken. Daarnaast hebben ze nog een gekleurde plastic verpakking. De gekleurde verpakking geeft geen indicatie van de boo die erin zit. Daarom is het tot het laatste moment nog onbekend welke mini boo jij zal krijgen!

recentie ty beanie boos series 4 speelgoedisleuk

Mini boo series 4

Inmiddels zijn er alweer 4 series uitgebracht van de mini beanie boo poppen. Wat de serie 4 anders maakt dan de vorige edities zijn de glitter details. Elke beanie boo heeft een eigen glitter detail. Deze glitter feature is ook toegevoegd aan de verpakking. Waar de reguliere vraagtekens gekleurd zijn heeft de series 4 een glitter vraagteken. Dit laat de verpakking er nog leuker uitzien. In de series 4 zijn er maar liefst 11 mini beanies te verzamelen. En ook deze series heeft een zeldzame chaser!

Eigenschappen

De eigenschappen van de TY beanie boos series 4 zijn als volgt;

  • Elke beanie is handgeschilderd
  • 11 personages te verzamelen
  • Elke beanie heeft een glitter detail
  • Advies leeftijd: 2 jaar
  • Afmeting: 4 bij 5,5 bij 7cm
  • Adviesprijs €4,95

Wij zijn helemaal fan van de mini beanie boos! Deze schattige diertjes hebben ons hart veroverd. De serie 4 maakt het allemaal net iets specialer met de glitter features. Door het surprise effect is het onbekend welke beanie boo je krijgt. Hierdoor wil je meer en meer beanies verzamelen. Daarnaast zijn de beanie boos een goedkoper ‘surprise cadeau’ dan bijvoorbeeld de LOL of barbie color change poppen. Met een prijs van €4,95 behoren de mini beanies tot cadeaus met een laag budget. Denk hierbij aan een verjaardagsfeestje, schoen cadeautje of presentje voor zindelijkheid. Wij raden ze 10/10 aan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *