Tootie de drollendraaidende eenhoorn – PLAY-DOH WINACTIE

Vandaag start ik de week af met een leuk kinderartikel namelijk een review van Tiffany. Ik heb al eerder een review geplaatst over de V-TECH hobbel en speel unicorn die goed is ontvangen op Youtube en Instagram en dat vroeg om meer bij jullie. Het speelgoed dat wij vandaag reviewen is de Play-Doh Tootie droldraaiende eenhoorn.

Het product is al even op de markt maar het is mij nooit opgevallen tot ik met kerst op Amazon zat te scrollen. Het speelgoed komt met 3 soorten kleuren play doh klei; oranje roze swirl, paars en een licht blauw potje. De batterijen van de Tootie unicorn machine zijn ook bijgeleverd dus het speelgoed is klaar voor gebruik. Daarnaast komt het met accessoires als; een mesje, lepel, 2 schoteltjes en een kleine ijshoorn. Er zit ook een nog mal bij met 4 verschillende vormpjes om het ‘ ijsdrolletje ‘ een andere vorm te geven. En dan de leukste eigenschap van het speeltje, hij maakt verschillende scheet geluidjes wat het product eigen maakt.

Tiffany was meteen verkocht toen ze Tootie de eenhoorn als cadeau kreeg. Eenhoorn speelgoed ligt in haar interesses en dat valt duidelijk te zien aan haar enthousiasme en daarnaast is kleien haar lievelingshobby. Zoals in de Youtube video te zien is vindt Tiffany de scheet geluidjes super leuk en kan ze heel goed zelfstandig overweg met de unicorn. Ze is inmiddels ook erg geintereseerd in ‘ pretend play ‘ en daar heeft deze speelgoed een bijdrage geleverd. Ze vindt het erg leuk om klei ijsjes voor mij en haar broertje te maken en neemt het zeer serieus haha.

Kan Tiffany met deze Tootie drol draaiende eenhoorn worden vermaakt? Een volmondige Ja! Kan Tiffany heel de dag spelen met het speelgoed? Ja! Dit speelgoed is zo veelzijdig dat Tiffany een aardige 3 a 4 uur achter elkaar kan spelen, soms moet ik haar zelfs een pauze laten nemen om even te drinken. Dit speelgoed is daarom erg geliefd in ons huishouden en een echte aanrader als je een cadeau zoekt voor een peuter of kleuter. Wij hebben de drollendraaiende eenhoorn via AMAZON gekocht omdat hij daar veel goedkoper was dan in andere webshops, mocht je ge├»nteresseerd zijn dan kan je hem –>> HIER <<– kopen.

En nu het leukste onderdeel van dit artikel, de winactie! Ik mag maar liefst 1 persoon blij maken met een leuke Play-doh drollendraaiende eenhoorn. Wat moet je doen om te winnen? Je leest het hier:

  • Kijk de bovenstaande video en laat een comment achter onder dit artikel waarin je vertelt wat jij zo leuk vindt aan de drollendraaiende eenhoorn.
  • Je mag elke dag een nieuwe comment achter laten om meer kans te maken

De winactie loopt t/m 14 februari. De week erna zal er via email contact worden opgenomen met de winnaar(es). Deze heeft vervolgens 48 uur de tijd om te reageren voor ik een nieuwe winnaar(es) kies. Veel succes!

Deze winactie staat ook vermeld op de website van Prijsvragengala.nl waarop meerdere winacties te vinden zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *