Tom & Jerry the movie

Tom & Jerry is een van de feel good tekenfilms waar de 90’s kids mee zijn opgegroeid, met stiekem toch wel Jerry als ons favoriet. Als je er nu op terug kijkt is het toch wel wat zielig voor arme Tom. Op 16 Juli is er een gloednieuwe Tom & Jerry the movie uitgekomen, waar wij toch stiekem wel heen willen met onze kids! vandaag lees je meer over deze film.

De film:

Ga mee terug naar hoe het allemaal begon! Tom & Jerry the movie ; Het iconische duo kruist elkaar voor het eerst wanneer Jerry op de avond voor de bruiloft van de eeuw in het chicste hotel van New York trekt. Juist op de dag wanneer “de bruiloft van de eeuw” gepland staat! De jonge bruiloftsplanner Kayla, huurt Tom in om Jerry uit de weg te ruimen voordat het evenement plaatsvindt. Het kat-en-muisspel dat losbarst dreigt niet alleen de bruiloft, maar ook het hotel te ruïneren. Echter zullen de 2 op klassieke Tom en Jerry mode, moeten samenwerken als ze willen overleven wanneer een duivelse schurk zijn zinnen op hen heeft gezet. Gaan ze kunnen samenwerken en hun vete achter hen laten? Of verpesten ze de hele bruiloft door de boel op stelten te zetten? Ga het zien..

tom & jerry the movie speelgoedisleuk review recentie

Waar kan ik de film zien?


De Tom & Jerry film is inmiddels uit en kan je gezellig vanuit je eigen huis bekijken. Ga zitten met de kids of vraag wat neefjes en nichtjes en geniet van een spannende maar nostalgisch kat en muis spel á la Tom & Jerry. De film kan je zien via Pathé Thuis, KPN, iTunes, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV. Genoeg manieren om dit pareltje te bekijken, en dat gaan wij ook zeer zeker doen! Jullie ook?


Bekijk de trailer hieronder

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *