The Legend of Zelda Skyward Sword

Vandaag schrijven we over een echte game klassieker, The legend of Zelda. De game The legend of Zelda Skyward Sword is in een verbeterde versie uitgebracht. Ditmaal voor de Nintendo Switch. Deze versie beschikt over aangepaste bewegingsbesturing en verbeterde graphics. Dit maakt het verhaal nog magischer dan voorheen.

legend of zelda skyward sword product review recentie nintendo switch speelgoed is leuk skyward

De verhaallijn

In The Legend of Zelda Skyward Sword reist Link af naar een drijvend eiland. Dit is het eiland van Skyloft. Het is op deze plek dat hij op zoek gaat naar zijn jeugdvriendin Zelda. In dit epische avontuur moet Link in zijn zoektocht samen met zijn zwaard en schild grootse vijanden trotseren. Daarnaast moet hij moeilijke puzzels oplossen en de lucht bestormen met de reuzenvogel Loftwing.

Wat maakt deze versie anders?

Deze versie is en HD-uitgave voor de Nintendo Switch. De versie stamt af van het oorspronkelijke spel uit 2011 voor de Wii. Daarnaast beschikt de game over soepelere en intuïtievere besturing en verbeterde framerate. De graphics zijn dan ook sterk verbeterd ten opzicht van de 2011 versie. In deze game bepaal jij zelf of je de bewegingsbesturing wilt gebruiken met twee Joy-Con controllers. Dat je liever speelt met de knoppenbesturing van de Nintendo Switch Pro controller in de handheldstijl. Of misschien toch op de Nintendo Switch Lite. 

Eigenschappen:

  • HD versie op de Nintendo Switch!
  • De game draait op 60 frames per seconde.
  • Inclusief bewegingsbesturing en knoppenbesturing met een Nintendo Switch Pro controller.
  • Vanaf 3 jaar.

Onze mening

Zelda is een favoriet in ons huishouden en ons gezin gaat dit spel zeker spelen. Totdat de kids oud genoeg zijn spelen we dit spel met zijn allen. De verhaallijn brengt nostalgie mee van onze jeugd. En de games die wij hebben gespeeld. Dit spel gaan wij rond de kerst periode aanschaffen voor veel speelplezier in de vakantie. Wij kijken er naar uit om deze game te mogen verwelkomen in ons huishouden.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *