Star Trek USS Enterprise bouw set

PLAYMOBIL Star Trek USS Enterprise review recentie speelgoedisleuk bouwwerk

Beam me up, Scotty! De legendarische quote van Star Trek. Met de bouw set van het legendarische Star Trek ruimteschip fantaseer jij weg in jouw Sci-Fi wereld. Wij volwassenen hebben al het een en ander kunnen bouwen met LEGO Star Wars en Avengers. Daarnaast heeft Playmobil de Star Trek USS Enterprise bouw set uitgebracht. Een bouwpakket met 150 stukken. Leuk voor de weekenden met regen, lekker binnen blijven!

PLAYMOBIL Star Trek USS Enterprise review recentie speelgoedisleuk karakters

Star Trek U.S.S. Enterprise set

Ontdek het hart van Starfleet, de indrukwekkende U.S.S. Enterprise. De set geeft een geheel nieuw licht met de interactieve Star Trek-AR-App van Playmobil. Daarnaast beleven zowel volwassenen als kinderen een hoop bouwplezier aan dit model. Bedenk je eigen avonturen met de figuren kapitein Kirk en mr Spock. En plaats een mobiele telefoon liggend voor de hoofdmonitor. Nu kan jij films en beelden bekijken vanaf je telefoon. Daarnaast zorgen het licht en geluid van de set voor extra dimensie in jouw Star Trek beleving.

Technische aspecten

De Star Trek USS Enterprise bouw set is technisch aangelegd. Volledige licht- en geluidsfuncties kunnen worden geactiveerd. Hiervoor moet de kern van achteren in de container worden gestoken. En vervolgens van voren in de machinekamer worden geschoven. Hierdoor kan een storing van de ‘warp’-kern worden gesimuleerd.

Als de steen wordt verwijderd, klinkt er een alarm. Druk op drie knoppen op de middenconsole. Hierdoor wordt een geluids- en lichtsequentie geactiveerd. Daarnaast activeert de blauwe knop een Warp aandrijving. De rode knop activeert het alarm. En de zwarte knop lanceert een torpedo.

PLAYMOBIL Star Trek USS Enterprise review recentie speelgoedisleuk bouwset

Eigenschappen

  • Bestaat uit 150 stukken
  • Inclusief 7 figuren: Kapitein Kirk, mr Spock, dr Moody, Nyota Uhura, Montgomery Scott, Pavel Chekov en Hikaru Sulu. 
  • Interactieve Stark Trek AR App van Playmobil beschikbaar
  • De werkplekken zijn ingericht zoals in het origineel.
  • Met oorspronkelijke geluiden en dialogen uit de serie.
  • Met USB C aansluiting, verborgen aan de achterkant van de romp.
  • Kan op een standaard worden geplaatst of worden opgehangen
  • Uitgever; Playmobil

Onze mening

De Star Trek USS Enterprise bouw set is een leuke set voor (jong) volwassenen. Door de set te bouwen herleef je de Star trek saga weer terug. Daarnaast is het erg leuk voor volwassenen om deze set met kinderen te bouwen. De set komt met 150 stukken, iets minder dan de LEGO bouwsets. Dat neemt het plezier echter niet af. En daarnaast heeft de App een toegevoegde waarde. Grotendeels omdat het een digitale simulatie geeft van het bouwwerk. De set komt wel met een groot prijskaartje, maar liefst 499,- . Hierdoor maakt het de set een verzamel – bouw object voor de liefhebbers. De PLAYMOBIL Star Trek USS Enterprise ligt vanaf 8 september in de winkels.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *