SPIRIT LUCKY’S GROTE AVONTUUR

SPIRIT LUCKY’S GROTE AVONTUUR

Spirit, als moeder van een dochter ken ik deze paard maar al te goed! Naast de film hebben Universal games en Digital platforms de gloednieuwe videogame DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur gelanceerd. Zadel je op voor een frontier-avontuur als geen ander met Lucky en haar wilde Mustang, Spirit! Geïnspireerd op DreamWorks Animations speelfilm Spirit Ongetemd (27 juli in de bioscoop uitgebracht).

Over Spirit ongekend

Spirit Ongetemd is een groots avontuur over een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation. Lucky heeft haar overleden moeder, Milagro nooit echt gekend. Zij was een onbevreesde stuntartieste in paardenshows en kwam uit Miradero, een klein stadje aan de rand van het Wilde Westen. Net als haar moeder is Lucky geen fan van regels en beperkingen, wat haar tante Cora heel wat zorgen baart. Lucky is opgegroeid in een stad aan de oostkust onder het toeziend oog van Cora, maar wanneer Lucky haar eigen geluk beproeft en een te groot aantal dolle streken uithaalt, besluit Cora hun spullen te pakken en terug te verhuizen naar Lucky’s vader Jim in Miradero.

Het spel Spirit Lucky’s big adventure

In het spel Spirit Lucky’s grote avontuur kunnen de spelers als Lucky rijden met haar trouwe Mustang, Spirit en haar onverschrokken beste vrienden, Abigail en Pru, op nieuwe schattenjachtavonturen. Ze kunnen de verborgen schatten van Lucky’s grensstad Miradero ontdekken, terwijl ze gevaren als de gemene cowboy Hendricks ontwijken. Met de nieuwe game kunnen fans ook de enorme openwereld frontier verkennen, spannende speurtochten ondernemen, foto’s maken van unieke dieren in de game en onderweg verschillende verzamelobjecten ophalen.

“Met DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur hebben we het gevoel dat we een van onze meest unieke games tot nu toe hebben gemaakt”, zegt Terry Malham, CEO van Outright Games. “We hebben genoten van het aanpassen van de frontier en Miradero tot een prachtige, schilderachtige open-wereldgame die Spirit-fans met veel plezier zullen ontdekken met hun favoriete personages. Fans kunnen nu een compleet paardenavontuur beleven, gewoon in hun eigen woonkamer.”

DreamWorks Spirit Lucky’s Grote Avontuur is nu beschikbaar voor Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One en pc (digitaal).

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *