Smart max My first acrobats

Aan de kant Mega blokks en Duplo! Met 2 kleine(re) kinderen in huis vinden wij het erg leuk om onze kids te laten bouwen. Een zelfgemaakte creatie die ze niet alleen trots maakt maar ook de creativiteit ontwikkeld. Met de Smart max My first acrobats komt jouw kindje in aanmerking met vormen en creativiteit. Dit bevorderd kinderen om zelf te denken, creëren en aan de motoriek te werken.

Smart Max valt onder het brein stimulerende speelgoed. Je ziet deze speelgoed categorie steeds vaker. Met name door TikTok en Instagram. Wij vinden het erg fijn dat Smart max nu ook iets voor de kleinere kinderen heeft gemaakt. Lees gauw verder over de acrobats set!

Smart max my first acrobats
Smart Max My first acrobats

Hoe werkt Smart max?

Smart Max My first acrobats is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 18 maanden. Dit is vaak het stadium waar ze het bouwen met blokken gaan verkennen. De set is geweldig om je kleintje kennis te laten maken met allerlei leuke vormen. Smart Max wordt geleverd met zes vormen die kunnen worden samengevoegd tot cirkels, vierkanten of driehoeken. Deze worden door magneten bij elkaar gehouden om de creatie uit te bouwen. Verder wordt er ook nog een metalen basis meegeleverd. Door de metalen basis te gebruiken zorg je ervoor dat al de constructies stabiel blijven staan.

Wat krijg je in de set?

De set komt met 6 vormen die kunnen worden samengevoegd tot cirkels, vierkanten of driehoeken. Deze zijn magnetisch. Daarnaast komt de set ook nog met een metalen basis om de constructie stabiel te houden. De onderdelen zijn redelijk groot, dit is voor de kleinere kinderen erg fijn om vast te houden.

Eigenschappen en specificaties

  • Vormen zijn magnetisch
  • Komt met metalen basis
  • Leeftijd: vanaf 18 maanden tot 5 jaar
  • Aantal onderdelen: 6
  • Materiaal: kunststof en magneet

De Smart Max set is te koop voor €19,95 bij de o.a. de welbekende speelgoedwinkels. Deze set komt daarmee in aanmerking als verjaardagscadeau voor een eenjarige. Of als een iets groter cadeau voor de Sint of Kerst.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *