Review van de Stokke Clikk kinderstoel

Lekker zitten tijdens het eten, dat is toch wel een extra geniet momentje. Wij mochten de Stokke Clikk kinderstoel ontvangen en delen vandaag onze bevindingen.

Iets meer dan een maand geleden mochten wij van Prenatal de Stokke Clikk stoel ontvangen. Wij hebben deze uitgebreid getest, met zowel Liam van 9 maanden als Tiffany van bijna 3. De stoel was in eerste instantie bedoeld voor Liam maar Tiffany vond hem uiteindelijk ook heel leuk dus zij mocht er ook in zitten tijdens het eten.

De stoel ziet er heel stylish uit met de hoge houten poten en de kleur matcht vrijwel met iedere interieur stijl. Wij hebben gekozen voor de perzik oranje kleur, zodat het wat extra sfeer in huis brengt. Daarnaast is de stoel ook nog eens heel praktisch, hij heet niet voor niks de Stokke Clikk. De stoel is binnen 5 minuten in en uit elkaar te zetten / halen, dat is geweldig voor een stuntelig iemand als ik. De eetstoel kan hierdoor ook makkelijk worden vervoerd wanneer het gezin op bezoek gaat bij anderen die geen kinderstoel hebben staan.

Nog een puntje dat ik als moeder heel fijn vind is dat het dienblad makkelijk los geklikt kan worden en makkelijk kan worden gewassen, hij past ook in de vaatwasser. Ja hoor hij is zelfs vaatwasser bestendig, geweldig! En zoals ik al zei passen beide kinderen individueel in de stoel. Hij is daarmee geschikt voor baby en peuter, dus hij groeit fijn met ons mee!

Wij hebben onze Stokke® Click™ in de kleur perzik oranje van de Prenatal. De stoel is verder nog beschikbaar in de kleuren wit, stone grey en yellow green. Super leuke en diverse kleuren, voor ieder wat wils.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *