Rainbow High Surprise pop Rainbow Dream review

Vandaag weer een nieuwe review, namelijk de Rainbow High Surprise pop. Wij hebben de pop nu al langere tijd, sinds dat Tiffany haar voor de kerst heb mogen ontvangen. Tot op heden hebben wij niks met het slijm gedaan omdat mama niet zo’n fan is van slijm en we dat beter buiten kunnen doen, en omdat het veruit nog niet warm genoeg was om het buiten uit te proberen. Vandaag was de dag! Tiffany is haar hum omdat we eindelijk met het slijm mochten spelen en mama een beetje huiverig over de kliederboel dat het zou kunnen worden. Dat laatste viel wel mee. Ik was zelf aangenaam verast door de kwaliteit van het slijm en de ‘rommel’ dat het maakte. Lees verder over ons review over de Rainbow High Surprise pop ‘Rainbow Dream’.


Over de Rainbow High Surprise poppen


Rainbow High bestaat al langere tijd en heeft inmiddels al 2 edities, 3 als je de Surprise editie ook mee telt. Naast dat de originele Rainbow High poppen 27 cm zijn, is de Rainbow High Surprise variant maar liefst 38 cm. Een verschil van 11 cm, dat duidelijk het verschil maakt. Naast de originele versie zijn de surprise varianten een upgrade in speelplezier door de ‘slijm factor’ . De kleding en accessoires kunnen worden bewerkt met slijm, hierdoor wordt het speelplezier vergroot. Daarnaast komt de verpakking met 20 verassingen, inclusief de pop zelf. De Rainbow High Surprise poppen zijn per 4 tal uitgebracht; Rainbow Dream, Pixie Rose, Amethyst Rae en Blue Skye. Ieder een soortgelijk maar toch andere uitstraling. Rainbow high is afkomstig van MGA entertainment, die je wellicht kent van de LOL speelgoed reeks.


Over Rainbow Dream


Rainbow Dream ( een perfecte naam voor haar verschijning) heeft blauw haar dat gelijkmatig doorloopt in regenboog kleuren. Ze komt met een leuk regenboog tasje die ook open kan. Daarnaast is haar outfit aan de stoere kant, heeft ze sokken met een regenboog strook en een stoere top en rok. In vergelijking met de andere poppen valt Rainbow Dream het meest op vanwege haar opvallend gekleurde regenboog haar. En door middel van het gekleurde slijm kan je haar kleding en zolen van haar hakken een andere kleur geven door de slijm ‘er in’ te doen. Hierdoor wordt Rainbow Dream nog kleurrijker.


Features

De Features van de Rainbow High poppen zijn erg interessant. Op internet lijken de poppen iets kleiner dan in real life en waren wij dan ook verrast met wat wij kregen. De features van de pop zijn als volgt;

 • Rainbow Dream heeft een lengte van 38 cm
 • weegt 930 gram
 • aanbevolen leeftijd is 4 jaar ( waarschijnlijk door de slijm producten)
 • Komt met een regenboog tas ( de 3 andere poppen komen met een ‘frisdrank tas’)
 • Maak zelf slijm met behulp van de 4 meegeleverde slime poeders


Bijgeleverde accessoires
De bijgeleverde accessoires zijn vrijwel het zelfde voor alle 4 de Rainbow High Surprise poppen, echter alleen in een andere kleur. Alle accessoires die bijgeleverd worden om het slijm te maken komen in overeen met de andere producten van de Surprise slijm uitvoeringen. Onder andere de lepels en mix bakjes komen namelijk overeen met het Surprise Oopsie slime. En daarnaast is het enige verschil tussen Rainbow Dream en de andere poppen de regenboog tas. In de verpakking vindt je het volgende; 

 • pop 
 • outfit
 • accessoires 
 • borstel
 • fles om slijm te mengen
 • 4 Doe-het-Zelf slime poeders
 • 2 Rainbow Magic
 • 3 Rainbow Shimmer-poeders
 • 1 Rainbow Sparkle-glitter
 • 1 Rainbow Highlighter

Review


Ons review is best positief. Wij waren aangenaam verrast door de grootte van de pop en de kwaliteit. Daarnaast vind niet alleen Tiffany maar ook Liam de pop heel leuk. De pop is echter wel aan de prijzige kant met een bedrag van €59,99, hiermee valt de pop niet in het budget van iedereen. Dit was echter wel één van Tiffany’s grotere kerst cadeaus. Betreft de slijm en het maken ervan kan het binnenshuis best rommelig worden, daardoor heb ik ervoor gekozen dat we het slijm gedeelte als buiten activiteit zouden doen.

De slijm geeft weinig rommel maar de bijbehorende shimmer, glitter en highlighter poeder kunnen aardig veel ( irritante) glitters met zich meebrengen. Ik raad dan ook aan om kleine kinderen te helpen in het maken van de slijm. Daarnaast zijn de poppen makkelijk aan en uit te kleden, en heeft Tiffany soms alleen hulp nodig om de hakken aan te trekken. Maar ook dat gaat vrijwel altijd zelfstandig. 

Zou ik de poppen nogmaals aanschaffen? Indien er andere varianten komen, ja. Echter vind ik dat de andere poppen teveel op elkaar lijken. Zie; allemaal een rok met top en zelfde soort hakken. Ik zou graag ook varianten met broeken, shorts, of jurken willen zien. Als ik van de andere poppen een nieuwe pop zou aanschaffen zou het Pixie Rose zijn. Haar schoenen lijken op rolschaatsen wat weer een leuke toevoeging is in het speelplezier. Betreft haarkleur zou ik voor Amesthyst Rae gaan. Blue Skye vindt ik betreft uiterlijk teveel op Rainbow Dream lijken ( zelfde soort rok en haarstijl) .

Naast dat ik een paar minpunten heb vind ik de pop toch een 7/10 waard. De poppen mogen onderling meer variatie hebben en de poppen zijn ook aardig prijzig waardoor ze niet in het budget van iedereen vallen. Daarnaast zijn ze van zeer goede kwaliteit, hebben ze een verassende leuke grootte en komen ze met leuke accessoires. Betreft groot kerst of verjaardagscadeau van (groot) ouders zijn deze poppen ideaal! 

Home Facebook

2 Comments

 1. Leanne holst
  27/07/2021 / 12:03 pm

  Rainbow is echt heel leuk. Ik kan haar helaas nergens meer vinden. Waar heb jij haar gekocht?

  Groetjes
  Leanne

 2. Angela Vissers
  Author
  28/07/2021 / 2:46 pm

  Hoi Leanne,
  Ik heb haar rond de kerst periode gekocht en zelfs toen was ze al lastig te vinden.
  Ik heb rondgekeken en zie helaas ook dat ze niet meer beschikbaar is.
  Amazon heeft er eventueel wel nog 1 maar wel een stukje duurder, het ligt er dus maar aan hoeveel je ervoor over hebt.
  Indien ik haar nog ergens tegen kom zal ik hieronder een update plaatsen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *