Rainbow high poppen: alle series en afmetingen

In dit artikel vindt jij alle afmetingen en series betreft Rainbow High poppen. Per series kunnen de poppen van elkaar verschillen betreft style en afmetingen. Bij online aankopen is het altijd handig te weten wat jij in huis haalt. Om deze reden hebben wij ons research gedaan en vind jij hier alle ins- en outs. Vandaag delen wij Rainbow high poppen: alle series en afmetingen met jullie.

Wat is Rainbow High?

Rainbow high is een redelijk nieuw poppen merk uitgegeven door MGA entertainment. Komt deze uitgever je bekend voor? Dat kan, MGA entertainment produceert namelijk ook L.O.L. en NA!NA!NA! Surprise. Alle poppen hebben gekleurd haar en ieder een eigen persoonlijkheid. Denk hierbij aan; schattig, stoer, kleurrijk. Genoeg variatie om een pop te matchen aan het karakter van jouw kind. De poppen hebben een adviesleeftijd van 5 jaar. Echter spelen onze kids al vanaf 3 jaar met deze poppen, onder toezicht natuurlijk! Vandaag delen wij Rainbow high poppen: alle series en afmetingen met jullie.

rainbow high serie 1 speelgoed is leuk karakters afmetingen verhaallijn
Serie 1

Rainbow high serie 1

De rainbow high serie 1 is in 2020 uitgebracht. Bij de eerste serie horen de volgende 6 karakters; Ruby Anderson, Poppy Rowan, Sunny Madison, Jade Hunter, Skyler Bradshaw en Violet Willow. Naast de 6 karakters zijn ook Amaya Raine en Avery Styles later toegevoegd aan de serie 1 collectie.

Alle poppen van serie 1 komen met 2 complete outfits en 2 paar schoenen. De armen en benen van de poppen kunnen buigen, hierdoor kunnen ze glamoureuze poses aannemen! Daarnaast komen de poppen met de nodige accessoires. Denk hierbij aan; 2 kledinghangers, een standaard voor de pop en natuurlijk een kam. De grootte van een rainbow high serie 1 pop is 28cm.

rainbow high serie 2 speelgoed is leuk karakters afmetingen verhaallijn
Serie 2

Rainbow high serie 2

De 2e serie van Rainbow high werd in januari 2021 gelanceerd met 6 poppen. In deze series kwamen er 4 nieuwe karakters beschikbaar. Stella Monroe, krystal Bailey, Karma Nichols en (als guy doll) River Kendall. En fan favorites Bella Parker en Amaya Raine uit serie 1.

Ook deze poppen komen met 2 complete outfits en 2 paar schoenen om te stylen. En de armen en benen van de poppen kunnen buigen om te poseren. Ook de nodige standaard, kledinghangers en kam zijn bijgeleverd. De grootte van deze poppen is 28cm.

Speciale edities

Naast de reguliere series komt Rainbow High ook weleens met special edition uitvoeringen. De poppen zijn daarmee geen limited edition maar wel lastiger te verkrijgen. Ze komen dan ook met een andere prijs dan de reguliere poppen. De volgende poppen zijn als special edition uitgebracht; Kia Hart, Laurel De’Vious en Holly De’Vious.

rainbow high Kia Hart speelgoed is leuk karakters afmetingen verhaallijn
Kia Hart

Special edition Kia Hart

Rainbow High’s Kia hart is een special edition. En is tussen de 1e en 2e series uitgebracht. Ze is daarmee de eerste special editie die is uitgebracht. Ondanks dat Kia in 2020 is uitgebracht, verwacht men dat ze na 2021 niet meer te koop zal zijn. Dus mocht je er nog 1 spotten, grijp dan je kans. Ook Kia hart heeft een lengte van 28cm en komt met de nodige accessoires.

rainbow high devious De'vious tweeling speelgoed is leuk karakters afmetingen verhaallijn
Laurel De’Vious en Holly De’Vious

Laurel De’Vious en Holly De’Vious

De 2 zussen Laurel De’Vious en Holly De’Vious zijn de eerste tweeling van Rainbow High. Daarnaast zijn ze ook de eerste uitvoering met een andere gezichtsvorm. Namelijk dat het gezicht iets ronder loopt. De tweelingzusjes komen samen in een set waardoor je de outfits leuk kan combineren. En als je ze naast elkaar zet loopt het haar over als een regenboog, altijd leuk! De tweelingzussen komen ieder met een outfit, poppenstandaards en kam. Ze hebben beiden een lengte van 28cm.

rainbow high surprise speelgoed is leuk karakters afmetingen verhaallijn
Rainbow High Surprise! editie

Rainbow High Surprise!

De Rainbow High Surprise! editie is een samenwerking met de Poopsie Slime franchise. Uit deze editie zijn er 4 leuke karakters naar voren gekomen. Namelijk; Rainbow Dream, Amethyst Rae, Blue Skye en Pixie Rose. Aangezien de poppen in samenwerking zijn met Poopsie Slime, komen ze ook met de nodige slijm accessoires. Zo kan je jouw eigen slijm maken en vervolgens in de accessoires bewaren. Denk hierbij aan de kleding, schoenen of handtas.

De poppen komen met 1 outfit, schoenen, handtas en kam. Daarnaast komen ze met de nodige zakjes slijm en glitter. In tegenstelling tot de overige series en edities verschillen deze poppen van grootte. De Rainbow High Surprise poppen zijn 35,5 cm. Maar liefst 7,5 cm groter dan de reguliere pop.

Home Facebook

Dit artikel wordt aangevuld zodra er nieuwe series uitkomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *