Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4

De Rainbocorns zijn nu al een aantal jaren in opmars. Binnen ons huishouden zijn ze dan ook erg geliefd, vooral de kleine versies. Vandaag reviewen wij de Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4 een gloednieuwe editie met veel uitpak plezier. De series 4 heeft namelijk nog meer leuks om uit te pakken, inclusief een leuk accessoire om zelf te dragen. Benieuwd wat dit is? Lees dan gauw verder.

Wat zijn Rainbocorns?

Voor de lezers die nog niet bekend zijn met de Rainbocorns leggen we het graag even uit. Rainbocorns zijn magische figuren die verstopt zitten in plastic eieren. Jij moet het ei uitbroeden (of uitpakken) om te zien welke schattige Rainbocorn jij hebt gekregen. De grote variant Rainbocorns zijn schattige pluche wezentjes. En de kleinere varianten komen in de vorm van kleine poppetjes.

Daarnaast komen de schattige diertjes ook met leuke bijgeleverde accessoires. Met deze accessoires kan jij jou Rainbocorn nog schattiger maken. Daarnaast zitten er ook leuke accessoires bij die door de kids gedragen kunnen worden. Met de Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4 als nieuwste variant.

Rainbocorns Fairycorns Surprise Series4
Rainbocorns Fairycorns serie 4

Wat zit er in de Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4?

In de Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4 zitten de volgende 7 accessoires; De Fairycorn knuffel, een kleine Rainbocorn in ei, een glitter hart. Rainbocorn poep, een hint om het ei uit te broeden en een collector gids. Met als grootste accessoires het Grote Rainbocorn ei en vleugels? Ja zeker, bij deze Rainbocorn editie krijg je vleugels die de kids zelf kunnen dragen. Hierdoor zijn jullie matchende fairycorns!

Welke Fairycorns zijn er te verzamelen?

In de Fairycorn Surprise series 4 zijn er in totaal 7 leuke karakters om te verzamelen. Toof de Bunnycorn, Vacay de Poodlecorn en DJ de Unicorn. Styla de Kittycorn, Abra de Owlcorn, en Honey de Hippocorn. Daarnaast is Honey de Hippocorn de super zeldzame uitvoering en komt in een goude kleur!

Rainbocorns Fairycorns Surprise Series4
Fairycorns accessoires

Eigenschappen

  • Adviesleeftijd vanaf 3 jaar
  • Series 4 uitvoering
  • Komt met 8 accessoires (inclusief ei)
  • De Rainbocorns Fairycorn Surprise Series4 bestaat uit 7 karakters om te verzamelen. Per verpakking krijg je 1 karakter.
  • Adviesprijs €34,95

Onze mening

Wij vinden de Fairycorns karakters super schattig! Dat gezegd te hebben wij een zwak voor dit soort verrassingseieren. De karakters zien er lief uit en de bijgeleverde vleugels zijn een erg leuke toevoeging. Door dit accessoire kunnen kinderen matchen met hun nieuwe Fairycorn vriendje. En kunnen ze een leuk rollenspel bedenken met de Fairycorn knuffel.

De Fairycorns hebben een adviesprijs van €34,95. Dit maakt het een schappelijke prijs wanneer je het vergelijkt met de overige verassingseieren of speelgoed. Denk hierbij aan de LOL uitvoeringen of Barbie. Daarnaast functioneert het type speelgoed perfect als unisex speelgoed. Mocht deze prijs toch aan de hoge kant zijn, dan zijn er ook de kleinere rainbocorn varianten. Deze hebben een prijs die rond de 5 euro ligt.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *