Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder

Hebben jullie een TikTokker of vlogger in huis? Dan is deze Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder een must have! Maak gemakkelijk je eigen video’s en vlogs, deze bewegingstracker volgt elke move die jij maakt. Hierdoor is er niemand meer nodig om te filmen, erg handig! Lees gauw verder voor meer.

Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder
Qware 360 bewegingstracker

De Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder

Wat maakt de Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder zo speciaal? Ten opzichte van andere telefoonhouders heeft de Qware een 360 bewegingstracker. Hierdoor kan de telefoon elke move volgen die er wordt gemaakt. Daarnaast komt de Qware met een bijbehorende app om filters toe te voegen. Overigens kan je daar ook terecht om de face tracking aan of uit te zetten.

Eigenschappen

Met de Qware 360 bewegingstracker maak je heel gemakkelijk een bewegende 360º graden video. En door de Qware 360º tracking is er automatische tracking van gezicht en andere objecten. Dit is erg handig tijdens het vloggen of tijdens je Tiktok moves. Daarnaast is de Qware compatible met zowel Android als IOS software. En handig uitschuifbaar & passend voor de meeste telefoons, met of zonder hoesje.

  • Beschikbaar op Android en IOS
  • 360 bewegingsrotatie
  • Werkt via Bluetooth
  • Automatische tracking van gezicht en objecten
  • Adviesprijs €29,99
Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder
Qware 360 bewegingstracker

Onze mening

Tieners, vloggers of Tiktokkers in huis? Dan is deze Qware bewegingstracker altijd welkom! Met een nichtje dat alleen maar over Tiktok en vloggen praat, weten we dat Qware een musthave is. De Qware 360 bewegingstracker telefoonhouder is dan ook een erg leuk cadeau om te ontvangen als tiener.

Het kan erg lastig zijn om een cadeau te kopen voor een tiener. Tevens, eentje die ze werkelijk leuk vinden en gaan gebruiken. De Qware 360 bewegingstracker brengt daar verandering in. Deze tracker is een werkelijke hit onder de teiner (influencers). Daarnaast staat er een schappelijke prijs van €29,99 tegenover. Hiermee kan de tiener in jouw leven wel even uit de voeten!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *