PLAYMOBIL Adventures of Ayuma

Play mobil is het perfecte speelgoed waarmee kinderen zich kunnen uitleven in verschillende speelwerelden. Met de PLAYMOBIL Adventures of Ayuma magische energiebron ben je wel een aantal uren zoet. Door het kristal die de bron en het sprookjesland van energie voorziet creëer jij een magische wereld. Natuurlijk wordt deze mystieke plek goed bewaakt door de Crystal Fairies. Aan jou om de wereld te beschermen, lees gauw verder!

PLAYMOBIL Adventures of Ayuma
PLAYMOBIL Adventures of Ayuma

Het verhaal

Ayuma een mysterieuze plek bedekt met mist. Binnenin de bron schijnt een kostbaar kristal te liggen dat de bron en het hele sprookjesland van energie voorziet. Natuurlijk wordt deze mystieke plek goed bewaakt door de Crystal Fairies. De Fairies moeten goed opletten, want de sinistere Bat Fairies zijn op zoek naar het kostbare energiekristal. Maar het zal niet gemakkelijk zijn om het kristal te stelen. Alleen als er genoeg water in de bloemenweide stroomt, zullen de kristallen bloemen en de magische sleutel opstijgen.

Om de geheime schuilplaats te openen en de weg naar het kristal te ontdekken is de magische sleutel nodig. Maar de Bat Fairy heeft iets anders bedacht. Ze heeft een geheim pad achter de waterval ontdekt en vervoert nu de kleine kristallen via een verborgen rotsglijbaan. Zullen de Crystal Fairies haar kunnen stoppen?

PLAYMOBIL Adventures of Ayuma
Adventures of Ayuma

Wat zit er in het PLAYMOBIL pakket?

De PLAYMOBIL Adventures of Ayuma speelset bevat o.a. een Crystal Fairy met eenhoorn. Een Bat Fairy met salamander, een Forest Fairy met libel, een magische feeënbron met waterval. En een gloeiend kristal, mistfunctie, kristallen, magische sleutel en vele andere leuke extra’s.

Eigenschappen:

  • Adviesleeftijd vanaf 4 jaar
  • Kleine mistwolken kunnen worden geproduceerd door een geïntegreerde mistmodule.
  • De kristallen bloemenweide vult zich met water. Hierdoor stijgen kristallen bloemen en een magische sleutel op.

Onze mening

Als grote fans van LEGO, Mega BLOKS en overige bouw en creatie speelgoed zijn wij enthousiast over deze set. Wij denken dat menig kind blij zal zijn om deze PLAYMOBIL Adventures of Ayuma magische energiebron te ontvangen. Wat ons erg enthousiast maakt is de mogelijkheid om mist te creëren. De geïntegreerde mistfunctie is zeker een plus punt aan deze leuke set. Daarnaast is het voor kinderen ook heel leuk om met water te mogen kliederen. De bloemenweide is daar geschikt voor. Door de bloemenweide met water te vullen zullen de kristallen bloemen stijgen.

Wij vinden de verkoopprijs van €124,99 wel aan de dure kant. Dit zal als een héél speciaal cadeautje moeten functioneren, wellicht een groot kerst of verjaardagscadeau? Desondanks is de PLAYMOBIL Adventures of Ayuma speel set wel een hele mooie!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *