Play doh kitchen creations oven

Play doh kitchen creations oven revew recentie speelgoedisleuk beste
image: play doh

Play Doh is een van de favorieten in ons huishouden. Wij vermeldden eerder al de Play Doh poopsie eenhoorn. Een echte aanwinst. De kids spelen er zeker wel 4 tot 5 keer per week mee, vooral met de koudere dagen. Stiekem is het zelf ook wel ontspannend om mee te doen! Vandaar dat wij bijna alle varianten Play doh hebben liggen. Daarom moeten wij wel over de nieuwe Play doh kitchen creations oven schrijven. Met deze oven maak je fantastische taartjes. En is er genoeg speelplezier om de regen dagen door te komen.

Wat kan je met de Play-Doh Kitchen?

Naast ongelooflijke Play Doh taartjes? De PlayDoh Kitchen Creations oven komt met veel leuke features. Bijvoorbeeld door Play-Doh boetseerklei toe te voegen aan een cakevorm. Zet de vorm vervolgens in de oven, trek aan de hendel en kijk hoe de taart tevoorschijn komt. Je hoort zelfs een “ping” -geluid om je te laten weten wanneer het klaar is. Waarna de taart versierd kan worden! Voeg glazuur toe met de decoratietool en veel kleurrijke toppings met de halve vormpjes. Er is ook een mengkom om 3 verschillende Play-Doh strooivormen te maken. Daarnaast heeft elke Play-Doh-cake een geheime holle ruimte aan de binnenkant om verrassingen te onthullen!

Play doh kitchen creations oven revew recentie speelgoedisleuk
image: play doh

Welke accessoires zitten er bij de Play Doh keuken?

De play doh kitchen creations komt met de volgende accessoires;

  • 5 potjes play doh klei
  • 2 spatels
  • mengkom
  • cakevorm
  • pipet met spuitmondje
  • cake standaard
  • De Play Doh kitchen creations oven

Onze mening

Zoals al eerder vermeld zijn wij enorme Play Doh fans. Met play doh weet je ook zeker dat de klei niet chemisch. Hierdoor maakt het de klei een stuk veiliger om mee te spelen. De kitchen creations oven geeft veelvoudig speelplezier door de diverse componenten. De mogelijkheid om sprinkles zoals hagelslag en snoepjes te maken is erg leuk. Daarnaast kan je het holle midden vullen zodat je alle kleuren ziet als je een plakje snijdt. Wij gaan deze oven op ons verlanglijstje voor kerst zetten. Deze play doh kitchen creations oven gaat veel gebruikt worden!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *