Paw Patrol Mega bloks

Paw patrol, we zijn al onderweg! Als jij kleine kinderen hebt komt deze tekst jou heel bekend voor. Met 2 kleine paw patrol fans en spelende met mega bloks is deze set een aanwinst! De paw patrol mega bloks rijden en redden voertuigenpakket mag dit jaar niet ontbreken onder de kerstboom. Ook fans van Paw Patrol in jouw omgeving? Lees dan gauw verder!

paw patrol mega bloks
Paw patrol Mega bloks

Wat kan je allemaal met de set?

Als (kleine) bouwer kan je een reddingsmissie organiseren! Bouw de motorfiets van Chase en de brandweerwagen van Marshall. Of begin je met de scooter van Liberty met een grijphaak en de helikopter met een reddingslier van Skye? Vervolgens kan je de toren van Humdinger bouwen om de motorfiets van Chase door de twee deuren te sturen. En zelfs de helikopter van Skye kan op de draaischijf van de toren geplaatst worden.

Met deze set wordt zowel de creativiteit als hand oog co├Ârdinatie van jouw kindje gestimuleerd. De bloks set is daarmee een perfect beginsel als introductie in bouw speelgoed zoals LEGO of Play Mobil.

Wat zit er in de Paw Patrol mega bloks set?

Deze bouwset bestaat uit vier beweegbare figuren, waaronder Chase, Marshall, Liberty en Skye. Daarnaast komt de set met 83 minibouwstenen, inclusief speciale stukken. Hier kan je aardig mee uit de weer. Daarnaast kan je de set uitbreiden met andere mega bloks mini bouwstenen. En zijn er mega bloks sets verkrijgbaar met de andere paw patrol figuren.

Paw patrol rocky bloks
Paw patrol Rocky bloks

Eigenschappen

  • Leeftijdsadvies: 3+ jaar
  • Komt met 83 mini bouwstenen
  • Wordt geleverd met 4 beweegbare figuren
  • Eventueel uitbouwen met andere mega bloks mini bouwstenen sets en pawpatrol figuren
  • Adviesprijs: 59,99

Onze indruk

We schreven eerder al over de Paw Patrol avonturen stad film en spel. De Paw Patrol speelgoed is dan ook gebaseerd op deze film. Erg leuk voor de jonge fans onder ons! Wij vinden deze Mega Bloks PAW Patrol Rijden en Redden voertuigenpakket een goede speelgoed keuze. De kwaliteit van Fisher Price speelgoed is bij ons altijd goed bevallen. Daarnaast is het Paw Patrol thema een win-win situatie voor ouders, jouw kind blijft hierdoor net iets langer geïnteresseerd in het speelgoed.

Als we kijken naar de prijs valt de set in de categorie van grote cadeaus. Denk hierbij aan een groot verjaardag-, Sint of kerst cadeau. Wij vinden het overigens erg fijn dat de set te combineren valt met andere Mega Bloks mini bouwstenen. Hierdoor kan de set worden uitgebouwd. Daarnaast zijn de Paw Patrol figuren ook extra bij te kopen, dit is ook altijd fijn. En deze figuur sets zijn weer leuke cadeaus voor kleinere cadeau gelegenheden.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *