Paw patrol: avonturen stad heeft je nodig film + spel

Paw patrol, wie kent deze stoere honden helden nou niet? Als je jongere kids hebt in ieder geval wel. Onze Tiffany zingt de gehele dag ”Paw patrol, paw patrol, we zijn al onderweg!”. En dat kan best nog eens in je hoofd gaan zitten. Vandaag bespreken we de nieuwe Paw patrol film en de game console ‘Paw patrol: avonturen stad heeft je nodig. 2 hele leuke Paw patrol aanwinsten die we deze zomer kunnen gaan verwachten.

Paw patrol: de film

Als ‘Humdinger (de grootste vijand van de Paw patrol ) burgemeester wordt van Avonturenstad, brengt dat allemaal chaos met zich mee. Ryder en de heldhaftige pups zullen daarom een tandje bij moeten zetten om Humdinger te stoppen. En terwijl 1 helden pup zijn verleden onder ogen moet komen krijgt het team hulp van een nieuw puppy vriendje ‘Liberty’. De nieuwe bondgenoot is een slimme teckel die van aanpakken weet! Gewapend met nieuwe gadgets en een coole uitrusting gaan de Paw patrol pups de strijd aan om de inwoners van Avonturen stad te redden van de chaos. En dat mogen wij allen gaan zien op 20 augustus.

Paw patrol: avonturenstad heeft je nodig

 In Paw patrol: avonturen stad heeft je nodig gaan de pups weer flink aan de slag om de vijand Humdinger te stoppen. In het spel heeft Humdinger het bruisende metropool van avonturen stad overgenomen en moeten de pups de stad redden van zijn kwade plannen. In het spel speel je de pups waaronder Chase, skye en Liberty, de gloednieuwe puppyvriend. Tijdens de risicovolle reddingsmissies gebruik je gadgets en voertuigen in om de stad te verkennen. Daarnaast zijn er ook nog mini games te spelen zoals ‘pup pup boogie’. Het spel heeft een solo- modus en een lokale coöp.- modus zodat iedereen kan aansluiten. In het spel is er de optie om beloningsbadges te ontgrendelen zodat alle pup traktaties kunnen worden verzameld. Het spel is vanaf 13 augustus te spelen op PlayStation, Nintendo Switch, Xbox en pc (digitaal).

Kortom een hele zomer vol puppy lol. Ondanks dat onze Tiff en Liam nog te klein zijn voor het console spel, is het een echte aanrader voor de oudere kindjes. De voorgaande games waren ook al een grote hit. Daarnaast is het geweldig dat ze de game en film samen releasen, zodat de kids echt kunnen meeleven. Wij gaan zeer zeker de film bekijken in de bioscoop op 20 augustus en kunnen niet wachten!

Volg ons ook op Facebook!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *