Over ons

Welkom op onze website Speelgoed is leuk . Onze website is opgericht door moeders die houden van speelgoed. Wij hopen jouw speelgoed belevenis positiever te maken door te laten zien wat jij koopt voor je kind en of het geschikt is voor jullie huishouden. Met de speelgoed explosies in huis en de constante nieuwe releases vinden wij moeders het stiekem ook wel een beetje leuk wat er voor nieuws op de markt komt. Op onze website vindt je dan ook alle nieuwe speelgoed en boeken releases, reviews, winacties en speelgoed toppers van de afgelopen jaren.

Wij hopen met Speelgoed is leuk jullie leven een stukje leuker en makkelijker te maken. Door onze website hoef je het internet niet meer af te struinen naar verjaardag cadeaus, sint- en kerstcadeaus baby giften of trends op de speelgoed markt. Wij doen de research voor jou. Volg ook onze social media voor de laatste updates.

Oprichter: Angela Vissers

Mijn naam is Angela Vissers en ik ben de mama van Tiffany ( 3) en Liam (1), een echt koningskoppel zoals ze dat zeggen. Tiffany is een echt meisje meisje dat wegdroomt in de wereld van poppen, Frozen, play dough en boeken. Liam is een rustige jongen met een fascinatie voor auto’s vliegtuigen en speelgoed van zijn zusje. In het dagelijks leven ben ik een mama, marketing manager, eigenaar en Blogger van Speelgoed is leuk en Angelavissers.nl. Met een druk werk- leef huishouden was het vaak lastig om de juiste cadeaus en speelgoed te vinden en daarom deel ik mijn bevindingen graag met jullie. Met speelgoed is leuk hoop ik jullie leven een stukje makkelijker te maken een heel speelplezier van jullie kids te vergroten. Veel lees plezier!

Vaste Blogster: Olivia Kempen

Ik ben de moeder van Jax en Fee. Mijn zoon Jax is 8 en een echte Lego master en houdt van Paw patrol en Pokemon. Fee is 7 met een schattig temperament, ze houdt van knutselen, pokemon en puzzelen. Naast Fulltime mama zijn zorg ik ook voor mijn moeder als mantel verzorger. Ik vind het erg leuk om te mogen bijdragen aan deze leuke website en de nieuwste trends te delen met jullie.

Facebook Home