Monopoly bouwen het bordspel

Monopoly is waarschijnlijk hands down het bordspel dat iedereen kent. Voor ons is het een nostalgisch spel dat ons doet herinneren aan onze kinderjaren. De laatste jaren zijn er vele varianten van monopoly op de markt gekomen. Monopoly bouwen het bordspel heeft echter onze aandacht getrokken. Een vernieuwde varianten met leuke bouw aspecten. Lees gauw verder.

Monopoly bouwen het bordspel
Monopoly bouwen het bordspel

Hoe werkt Monopoly bouwen?

Dit Monopoly spel is net een beetje anders dan je gewend bent. Je moet vooral gaan bouwen om punten te verdienen. Hoe meer je bouwt, hoe meer punten je binnenhaalt. Verplaats je over het bord om eigendommen te kopen. Of om huur te innen en hulpmiddelen te verzamelen. Met de bouwblokken bouw je een eilandstad. Wanneer het penthouse is gebouwd is het spel klaar. Als jij de meeste punten hebt, ben jij de winnaar!

Eigenschappen

Ontdek Monopoly bouwen het bordspel en behaal de meeste punten. De eigenschappen van monopoly bouwen zijn als volgt;

  • Originele pionnen
  • Adviesleeftijd: vanaf 8 jaar
  • Aantal spelers: 2 tot 4
  • Speeltijd: 1 tot 2 uur
  • Wie de meeste punten heeft, is de winnaar.
Monopoly bouwen het bordspel
Monopoly bouwen

Onze mening

Wij zijn helemaal fan van Monopoly bouwen het bordspel. De nieuwe variant is erg leuk en geeft een andere kijk op het origineel. De originele pionnen geven een nostalgische sfeer aan het spel, en dat is erg fijn. Daarnaast is het leuk om dit spel met het gezin te spelen en te kijken hoe de kids erop reageren. De prijs is schappelijk a €36,99 en weerspiegeld de kwaliteit van het materiaal.

Lees ook over het gezelschapsspel escape your house

We raden het spel zeer zeker aan voor de gezinnen met jongere kinderen. Met een leeftijd van 8 jaar moet het geweldig zijn om dit spel met je ouders te mogen spelen. Bouw zoveel mogelijk om zodoende meer punten te verdienen. En de speler met de meeste punten wint! Gaan jullie het ook spelen?

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *