Mijn vriendin Peppa pig

Wordt jij de nieuwe vriend of vriendin van Peppa? In het spel; mijn vriendin peppa pig ga jij samen met Peppa op stap. In dit spel kan jij jouw eigen unieke wereld creëren terwijl je de wereld van Peppa verkent. Dit spel is groot nieuws voor ons huishouden, wij hebben namelijk 2 hele grote Peppa fans in huis! Zijn er bij jullie ook Peppa pig fans in huis? Lees dan gauw verder!

Mijn vriendin Peppa pig
Mijn vriendin Peppa pig

Over Peppa pig

Het is bijna onmogelijk dat jij dit kleine biggetje nog niet kent, echter geven wij graag een korte samenvatting. Peppa pig is een varkentje dat in een schattig huisje woont. Ze woont daar samen met haar broertje George, papa en mama big. Naast dat Peppa big allerlei avonturen beleeft is ze ook erg ondeugend, dit zorgt voor veel gelach. Ontdek haar wereld met haar vrienden; Suzy schaap, Henkie hond en Kelly konijn. Of haar grote held, meneer Pomfrieto!

Wat ga je doen in het spel?

Fans van de bekende serie kunnen samen met Peppa op stap. Tijdens het verkennen kan je veel andere personages ontmoeten zoals Moeder en Vader Pig. Ook Suzy en Meneer Pomfrieto mogen niet missen in dit interactieve avontuur. Dankzij eenvoudige controls, is het spel makkelijk te spelen. Hierdoor kunnen kleine biggetjes en hun ouders uren speelplezier beleven! Het spel betreft een singleplayer videogame, hierdoor kan er 1 persoon tegelijk spelen.

De game is ontwikkeld voor jonge kinderen om samen met hun ouders van te genieten. En om samen te ontdekken welke leuke zaken Peppa’s wereld te bieden heeft.

Eigenschappen

  • Adviesleeftijd: vanaf 3 jaar
  • Single player console
  • Beschikbaar voor de consoles; Nintendo Switch, Playstation, XBox en PC
  • Genre: avontuur, ontdekken.
Mijn vriendin Peppa Pig

Mijn vriendin Peppa Pig is vanaf vandaag te koop. Ga jij het spel ook spelen?

Wellicht vind je ons artikel over LOL Surprise color change ook leuk!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *