Majorette Tune up auto’s

Het is waarschijnlijk de droom van elke jongen, je eigen auto’s customisen. Of wel, tunen. Met de Majorette Tune up auto’s kan je heel gemakkelijk auto’s naar jouw wens samenstellen. Denk hierbij aan alle populaire auto merken die er maar zijn. Erg leuk voor jong en oud, en perfect om als vader en zoon mee te spelen. Zoek jij nog een ideaal cadeau voor de feestdagen? Lees dan gauw verder!

Majorette Tune up auto's
Majorette Tune up auto’s

De Tune up sets

Elke set komt met 4 auto’s en totaal zijn er 18 om te verzamelen. De majorette Tune up auto’s komen met 28 verassingen voor de jonge auto fans. Er zijn er dan ook veel om te verzamelen. Denk aan de; Lamborghini Urus, VW Golf en Toyota GT86. Daarnaast is er ook de ultra zeldzame Toyota GT86 met mat chroom verf en een glitter body kit. Gaan jullie die vinden?

De Majorette Tune up auto’s zijn een perfect cadeau voor jonge maar ook volwassen auto fans. Ongeacht voor welk mannelijk (familie) lid of vriend je een cadeau zoekt, met deze set zit je altijd goed!

Hoe werkt het?

In een verpakking vindt je 4 auto’s. De Majorette Tune up auto’s zitten ieder verpakt in 4 plastic omhulsels. Je krijgt weliswaar een echte unboxing ervaring. In elke verpakking krijg je de benodigde frames, accessoires, tuning onderdelen en stickers. Alles om een gepersonaliseerde auto samen te stellen. Nadat alle onderdelen zijn uitgepakt kan je beginnen met tunen.

Majorette Tune up auto's
Majorette Tune up auto

Wat krijg ik in één set?

Eén set bestaat uit 4 auto’s met onderdelen en overige accessoires, deze zijn als volgt;

  • 4 majorette auto’s (totaal 18 te verzamelen)
  • 4 metalen frames
  • Roterende wielen
  • 4 collectors doosjes
  • Verzamel emblemen
  • 4 paar sticker vellen
  • Collector flyers

De eigenschappen van de tuning auto’s

De Majorette Tune up auto’s zijn geschikt vanaf 5 jarige leeftijd. Dit heeft echter te maken met de kleine onderdelen die kleine kinderen wellicht kunnen inslikken. Daarnaast hebben alle auto’s een omvang van 7,5 centimeter en zijn ze van stevige kwaliteit. De auto’s zijn namelijk een mix van plastic en metaal. Ook zijn er in totaal 18 auto’s te verzamelen, hierdoor ontstaat er een mini auto collectie en dat is altijd leuk!

Onze mening

Kinderen vinden het erg leuk om dingen eigen te maken. Een tuning set waarbij je jouw eigen auto’s kan samenstellen klinkt dan ook als muziek in de oren. Wij vinden dit dan ook een geschikt cadeau voor jong en oud. De sets zijn ook individueel te koop, dit maakt heet een perfect cadeau voor een verjaardagspartijtje. Daarnaast kan het ook mooi door als klein cadeau voor de feestdagen. De sets zijn o.a. te koop bij top1toys door DEZE LINK, of via Amazon.

Door de kleine onderdelen is het verstandig om het bij de aanbevolen leeftijd van 5 jaar te houden. Wij houden dit cadeau zeker in ons achterhoofd voor de feestdagen. Een top cadeau!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *