LOL SURPRISE! miniwinkel speelset

Houdt jouw kindje van poppen en winkeltje spelen? Dan is de LOL SURPRISE miniwinkel speelset echt iets voor jullie. In deze miniwinkel hebben kleine winkeleigenaren het echt naar hun zin. Tijd voor een winkeluitje met de favoriete LOL poppen! Lees gauw verder.

LOL SURPRISE! miniwinkel speelset
LOL SURPRISE! miniwinkel speelset

De LOL SURPRISE! miniwinkel speelset

Wist je al dat deze miniwinkel speelset uit 3 delen bestaat? Deze 3-in-1 speelset bestaat uit een chique café, een boetiek en een pizzaplek. Een perfecte speel set om de dag mee door te komen, fantaseer en creëer rollenspellen. Met deze set zijn alle L.O.L. poppen allemaal op een missie. Wordt het een theekransje, gezellig shoppen of lunchen in de pizza corner? Daarnaast zijn de poppen op zoek naar leuke en unieke spulletjes, gaan jullie ze vinden? Na het shoppen kunnen alle accessoires makkelijk worden opgeborgen in de lades in de speelset.

LOL SURPRISE! miniwinkel speelset
LOL SURPRISE! miniwinkel

Wat maakt de LOL miniwinkel zo speciaal?

De LOL SURPRISE! miniwinkel speelset is toch wel één van de leukste tot nu toe. Wat de miniwinkel set zo speciaal maakt is dat er maar liefst 55 LOL poppen en accessoires in passen! Hierdoor lijkt de set op een echte mini winkel centrum waarin alle poppen kunnen socializen. Daarnaast komt de set met een exclusieve LOL pop, een leuk nieuw vriendinnetje voor de poppen die jullie al hebben.

Daarnaast is de miniwinkel te transformeren naar een display waarom al jouw (55) poppen passen. Hierdoor kunnen alle poppen worden bewonderd wanneer er niet met de set wordt gespeeld. En de accessoires? Die kunnen makkelijk in de opberglades in de winkels. Zo zijn ze makkelijk te bewaren en kunnen de poppen van accessoires ruilen. Overigens is de miniwinkel ook handig mee te nemen, het heeft namelijk een handvat. Hierdoor kan er overal met de set worden gespeeld!

Eigenschappen

  • Adviesleeftijd: 3 jaar
  • 3-in-1 speelset
  • Plek voor 55 poppen en accessoires
  • Opberg ruimtes voor accessoires
  • Makkelijk mee te nemen door handvat
  • Bevat unieke LOL pop
  • Adviesprijs: €46,99
LOL SURPRISE! miniwinkel speelset
LOL SURPRISE! miniwinkel

Onze mening

Wij zijn dol op de LOL SURPRISE! miniwinkel speelset . Naast dat de miniwinkel veel diversiteit geeft om mee te spelen is het ook erg handig om poppen in op te bergen. Daarnaast is de LOL schappelijk geprijsd als je het vergelijkt met de andere LOL speelsets. Ook vinden wij het erg leuk dat de miniwinkel een unieke LOL pop bevat. Hierdoor kan de miniwinkel set meteen in gebruik worden genomen.

Met een kleine meid in huis zijn dit soort speelsets altijd een goede keuze. Wij raden deze set ook aan voor de kinderen die nog niet bekend zijn met de LOL poppen. Door de bijgeleverde unieke pop kan er meteen worden gespeeld. En daarnaast is het een leuke ( goedkopere) optie om kids te introduceren in de wereld van LOL Surprise poppen. Ben je nog niet bekend met de LOL surprise poppen? Lees dan meer over alle LOL poppen collecties.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *