LOL OMG movie magic

LOL is helemaal hot and happening. Het lijkt of we elke maand wel verrast worden met een totaal nieuwe variant. Gelukkig zijn wij in ons huishouden grote fan van de poppen dus nieuwe releases zijn altijd welkom. Vandaar dat wij vandaag de LOL OMG movie magic poppen gaan bespreken. Met in totaal 4 nieuwe poppen! Waar wachten we nog op, lees gauw verder.

LOL OMG movie magic
LOL Surprise! OMG movie magic

De verhaallijn van LOL Surprise! OMG Movie magic

In een eerder artikel hadden we het al over de LOL Movie magic studio . De LOL OMG movie magic poppen zijn gebaseerd op de movie magic studio. Een leuke uitbreiding met 4 nieuwe poppen als aanvulling. Iedere pop is dan ook gekleed or gestyled naar een film scene die zij gaan spelen. Denk hierbij aan een actie, Science fiction of zelfs horror film. Met deze 4 coole poppen gaan de creativiteit en creëren van rollenspellen vanzelf.

De 4 nieuwe LOL OMG movie magic poppen

LOL OMG movie magic
Spirit Queen

Elk van de 4 poppen heeft een eigen karakter of stijl. Dit maakt elke pop uniek voor haar eigen film scenes. Te beginnen met Spirit Queen. Want Spirit Queen speelt namelijk in een enge horror film. Haar outfit doet ons denken aan een duistere cheerleader. Daarnaast is ze al helemaal in haar rol met haar fantastische kapsel. Trek haar één van de twee outfits aan om haar look compleet te maken. Lees het filmscript voor en laat de scène beginnen. 1, 2, 3 actie!

LOL OMG movie magic
Starlette

Als tweede pop is er Starlette. Starlette heeft een prachtig gezicht en met de mooie kleuren in haar haar valt ze overal op. Daarnaast doet ze ons denken aan een echt meisje door haar Lolita uitziende outfit. Starlette is helemaal klaar om de hoofdrol in de filmscéne vol avontuur te spelen. Vindt je de Lolita look maar niks? Geen probleem, Starlette komt namelijk ook met een hele stoere R&B outfit á la J.Lo.

LOL OMG movie magic
Gamma Babe

En dan hebben we nog Gamma Babe, de hoofdrolspeelster in een science fiction film. Gamma doet ons een beetje denken aan een Lady Gaga van de LOL wereld. Ze heeft haar eigen filmscript, zodat je haar unieke sciencefiction filmscène helemaal kunt spelen. En komt met 2 super galactische outfits waar we u te zeggen. Van alle poppen ziet Gamma Babe er toch wel het meest bijzonder uit!

LOL OMG movie magic
Ms. direct

En dan hebben we als laatst nog Ms. Direct, een bijzondere dame uit een actie film. Aan haar kostuum is op te maken dat MS. Direct fungeert als een superheld. Dat willen we toch allemaal graag zijn! Deze stoere Ms. Direct pop heeft lang haar dat ze twee kanten op kan dragen. Bij de ene kant verschijnen er mooie felle kleuren. En draagt ze het de andere kant op, dan wordt het donkerder. Haar tweede outfit is meer business gestyled en laat zien dat je niet met haar moet sollen!

Wat maakt de LOL SURPRISE! OMG poppen zo interessant?

Ten eerste zijn de outfits to die for! Over de jaren hebben de LOL outfits een flinke transformatie meegemaakt. En daarnaast zijn de verpakking herbruikbaar. Ze zijn te gebruiken als een filmset of bioscoop waardoor de verhaallijn nog beter naar voren komt. Ook zijn de handen van deze LOL OMG poppen verwijderbaar. Hierdoor kan je jouw pop sneller van kleding laten wisselen. En dat is erg handig met meerdere outfits en een strakke film schema.

Daarnaast is er ook nog sprake van een bijgeleverde 3D bril. Deze 3D-bril onthult spannende verrassingen, zodat jouw filmscène nog cooler wordt. Je onthult de spannende verassingen door met de 3D bril naar het film decor (verpakking) te kijken.

Welke verassingen komen er bij de LOL OMG movie magic poppen?

Als je de LOL OMG movie magic poppen uitpakt heb je maar liefst 25 verrassingen! Hieronder vallen o.a. schoenen, accessoires, filmscript, hoedendoos en een kledinghoes. Daarnaast is de verpakking ook nog eens herbruikbaar, je kunt het gebruiken als een filmset of bioscoop. 

 • 2 paar outfits
 • Schoenen
 • Accessoires (haarbanden, tassen)
 • 3D bril
 • Film script
 • Hoedendoos
 • Haarborstel
 • Kledinghoes
 • Sticker
 • Kledinghanger
 • Poppenstandaard
 • Verpakking als film decor
LOL OMG movie magic
movie magic poppen

Eigenschappen

Naast dat deze poppen er bijzonder mooi uitzien, hebben ze ook (verbeterde) eigenschappen. Zo kan je de handen verwijderen om de poppen sneller te verkleden. En hebben ze 2 outfits zodat je 2 scenes kan creëren. Overige eigenschappen zijn;

 • Adviesleeftijd van 4 jaar
 • Herbruikbare filmset verpakking
 • 3D bril onthult verassing
 • Advies verkoopprijs van €44,99

Onze mening over de LOL OMG movie magic poppen

De poppen zijn een leuke nieuwe toevoeging voor de bestaande LOL poppen reeks. Uit de reeds gereleasete 4 nieuwe OMG poppen is Gemma Babe absoluut onze favoriet. Wij vinden het paarse haar en de buitenaardse outfits helemaal het einde. Als wij een pop uit deze reeks zouden kopen dan valt onze keuze op haar.

De poppen hebben zoals altijd een verkoopprijs van €44,99, dit is de schappelijke LOL prijs die ze altijd hanteren. Hierdoor is het geen budget uitgave meer maar valt het onder de middelgrote cadeaus. Er zijn dan ook ouders die deze pop wellicht niet willen of kunnen aanschaffen voor hun kinderen. Echter heeft de vorige Movie magic reeks ook de collectible LOL ballen. Deze zijn goedkoper in prijs met €14,99 en valt daarmee in een vriendelijkere prijsklasse. Echter vinden wij dat de aankoop van een LOL OMG uiteindelijk beter opweegt tegen de surprise ballen. Met de OMG poppen krijg je meer voor je geld. Denk hierbij aan accessoires maar ook aan speelplezier omdat de pop weliswaar groter is. Daarnaast komt het ook met meer outfits en accessoires. Onze voorkeur ligt bij LOL dan ook altijd bij de grotere OMG of Tweens formaten.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *