LOL movie magic studio

Wij weten bijna wel zeker wat de kleintjes voor de feestdagen willen hebben. De LOL movie magic studio speelset is er waarschijnlijk 1 van! Naast dat de studio set maar liefst 12 exclusieve poppen bevat, heeft het ook meer dan 70 verassingen. Met deze set heb je de movie magic studio collectie helemaal compleet. Meer weten over deze set? Lees dan gauw verder.

LOL movie magic studio
Movie magic studio

Wat maakt de lol movie magic studio set zo speciaal?

Naast dat je alle 12 exclusieve poppen in 1 grote set ontvangt komt de set ook meer veel mooie extra’s. Je mag maar liefst 70 leuke accessoires uitpakken! Kortom, met de O.M.G. Movie Magic Studios ben je klaar om de camera’s te laten draaien. Bewaar de verpakking! Want deze transformeert in 4 podiums en een green screen. Zoals gezegt komt de set inclusief 12 poppen om uit te pakken. Je ontvangt 2 OMG modepoppen en 6 LOL Surprise poppen. Daarnaast ontvang je 2 diertjes en 2 jongere zusjes. Hiermee kan je een volledige cast en crew samenstellen voor elke film die je maakt.

De kleding van de LOL poppen hebben ieder een filmthema. Elke film pop heeft een heel mooi gezichtje, prachtig gestyled haar en een fantastische filmster-stijl. Hierdoor kan er een creatief rollenspel worden gecreëerd. En kan er van outfits worden geruild onder de poppen.

LOL movie magic studio
Movie magic studio

Eigenschappen

Ontdek de LOL movie magic studio. Pak maar liefst 12 poppen en meer dan 70 verrassingen uit. De 12 poppen bestaan uit de volgende types;

  • 2 OMG poppen
  • 6 LOL surprise poppen
  • 2 diertjes
  • 2 jongere zusjes

Naast de 12 poppen is er nog meer leuks dat de magic studio spectaculair maakt. De eigenschappen die deze magic studio zo geweldig maken zijn als volgt;

  • 4 film studio platforms
  • Een green screen
  • Diverse kleding in film thema
  • 3D uitpak ervaring
  • Met een advies leeftijd vanaf 4 jaar

Onze mening

Als je het ons vraagt is deze LOL movie magic studio set dé hit voor Kerst 2021. Voor ons gevoel is deze set het grootst dat LOL Surprise ooit heeft uitgepakt. Het is fijn dat alle poppen in 1 set verkrijgbaar is. Dit haalt de teleurstelling weg bij dubbele producten (LOL Surprise ballen). Wij zijn er zeker van dat menig kind de hele dag zoet kan zijn met deze speel set. Vooral door de diverse film sets en de mogelijkheid om outfits te ruilen.

Wij schreven eerder al over alle LOL poppen en maten

Echter is de set niet voor iedereen weggelegd. De prijs van de movie magic studio is maar liefst €159,99, een bedrag dat niet iedere ouder kan neerleggen. Wel zijn de movie magic poppen los verkrijgbaar. Hierdoor kan ieder kind alsnog meegenieten met de movie magic die deze LOL editie met zich meebrengt.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *