LEGO infinity gauntlet bouw model review

LEGO en Marvel, kan het nog beter? Ja zeker! Als ik denk aan The Avengers dan komen er 2 dingen naar boven; Iron man en de Infinity stones. De 2 laatste Avenger films zijn dan ook goed bevallen in ons huishouden. Recentelijk heeft LEGO de infinity Gauntlet uitgebracht, en dat is ook meteen onze product review voor vandaag. Lees verder voor meer informatie over deze enorm toffe bouwproject.

Allereerst is het handig om iets meer over de achtergrond van de infinity gauntlet te vertellen. De Infinity gauntlet maakte zijn opmars in de Avenger films ‘ Infinity war’ en ‘End game’. De infinity gauntlet is een van de machtigste objecten in het universum en bestaat uit de 6 soul gems, ook wel de infinity stones genoemd. De 6 stenen zijn over het universum verdeeld en wie al deze stenen bemachtigd in de infinity gauntlet heeft de kracht om alles te wensen wat hij / zij heeft. In de film was het Thanos die de stenen wou bemachtigen waarvoor de Avengers natuurlijk een stokje steken.

LEGO’S infinity gauntlet

Nu heeft LEGO ervoor gezorgd dat ook jij de infinity gauntlet kan bemachtigen, door dit oppermachtige bouw model te bouwen. Met maar liefst 590 onderdelen ben jij de aankomende tijd wel zoet. Na het bouwen is het model maar liefst 31 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep! En door de unieke features; o.a. verstelbare vingers wordt dit model een echte blikvanger in jouw woon- of slaapkamer. Daarnaast zijn de details net echt door de authentieke features. Hierdoor is het bouw model een perfect project of cadeau voor elke LEGO model bouwer en/ of Marvel fan!

De Infinity gauntlet features

  • Deze authentieke goudkleurige versie bevat kleurrijke Infinity Stones
  • Stevige standaard met een informatiebordje
  • 590-delig model
  • Dit fascinerende model is ca. 31 cm hoog, 13 cm breed en 11 cm diep
  • Een indrukwekkend eerbetoon aan de Marvel films
  • Eenvoudig te volgen instructies en direct aan de slag met dit fascinerende bouwproject zodra je de doos opent.
  • LEGO bouwsets voldoen aan strikte kwaliteitsnormen, waardoor ze consistent, compatibel en comfortabel in elkaar te zetten en uit elkaar te halen zijn – dat is al zo sinds 1958.
  • LEGO onderdelen worden gegooid, verhit, geplet, gedraaid en geanalyseerd om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan strenge wereldwijde veiligheidsnormen. 
  • LEGO-nr. 76191

Eind oordeel

Wij hebben het model niet in real life kunnen testen door het te bouwen maar wij hebben wel het gebouwde model mogen bewonderen. En dat was bijzonder waardig! LEGO heeft altijd al een goede reputatie gehad betreft kwaliteit en creativiteit en wij waren zeer onder de indruk van de Infinity gauntlet. Wij raden dan ook aan dat iedere ‘bouwer’ jong tot oud dit model gaat bouwen, zelfs als je geen Marvel fan bent. Daarnaast zit er wel een prijskaartje aan maar daar staat de kwaliteit en het bouwplezier ver boven. Wij zijn fan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *