LEGO Harry Potter editie

Met dit grauwe weer is het fijn om lekker binnen te blijven. Of dit nu alleen is of met het gezin, het kan gaan vervelen. Naast de leuke Super Mario bouwwerken heeft LEGO nu ook een hele leuke Harry Potter editie gelanceerd. En dat heeft onze interesse zeker gewekt! Vandaar dat wij vandaag de LEGO Harry potter editie bespreken. Leuke LEGO bouwwerken in het thema van Harry potter. En je kan het zo gek maken als je maar wilt. Lees gauw verder.

LEGO Harry Potter editie

LEGO in het Harry Potter thema

Met de Harry Potter LEGO sets ben jij wel een tijdje zoet. De sets geven de echte Harry Potter liefhebbers een trip down memory lane. Met de diversiteit in bouw sets en uitdagende creaties kan je het zo gek maken als je het maar wilt. Neem bijvoorbeeld de Zwijnstein set, welliswaar de grootste set beschikbaar in het LEGO Harry Potter thema . Met de Zwijnstein set bouw jij diverse geheime kamers, het kantoor van Perkamentus en meer. Deze set bevat zelfs het huisje van Hagrid inclusief Aragog de spin en bouwbare pompoenen. En alle Harry potter sets komen met personages uit de film. Zo heeft de Zwijnstein set maar liefst 27 personages. Super leuk! Mocht deze set teveel voor je zijn, dan zijn er altijd nog de kleinere sets beschikbaar.

LEGO Harry Potter editie
Zwijnstein

Eigenschappen

Met de creatieve bouwsets van de LEGO Harry Potter editie kan je alles bouwen wat jij maar wilt. Zo komt de set met alle onderdelen om heel Zwijnstein compleet te maken. Maar ontvang je ook 4 minifiguren van Goderic Griffoendor, Helga Huffelpuf, Zalazar Zwadderich en Rowena Ravenklauw. Daarnaast zijn er maar lieft 27 microfiguren met o.a. Harry potter en andere personages. Beklim de bewegende trap of studeer voor jouw examen in de bibliotheek. Met de LEGO Harry Potter editie is altijd wel iets leuks te beleven.

  • Advies leeftijd vanaf 16 jaar
  • Niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar.
  • Komt met maar liefst 6000 elementen ( zwijnstein set)
LEGO Harry Potter editie
Verzamel objecten

Onze mening

Naar onze mening is deze LEGO bouwset het perfecte speelgoed voor de echte Harry Potter liefhebber. Met de Harry Potter Zweinstijn bouw set heb je niet alleen uren bouwplezier. Maar ondervind je ook alle kamers uit de films, weliswaar een trip down memory lane.

Daarnaast heeft LEGO meerdere Harry Potter bouwsets om Zweinstijn uit te bouwen. Of om langzaam aan de collectie te starten. Aangezien de Zweinstijn bouwset voor een mega bedrag van €499,- weggaat zijn de kleinere sets een goede start om mee te beginnen. De prijzen van de LEGO Harry Potter editie sets varieren tussen de €34,95 en €499. Een leuke investering voor het gezin.

Facebook Instagram Home

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *