L.O.L. Surprise! Tweens pop

L.O.L. Surprise! blijft maar met allerlei leuks komen deze zomer. We hebben eerder al de L.O.L. Surprise! Birthday Miss Glam editie besproken en vandaag komen wij met nog meer poppen leuks. De L.O.L. Surprise! Tweens pop . Of laten we zeggen poppen! Er zijn 4 nieuwe poppen uitgebracht onder het tweens thema. De poppen Cherry B.B , Fancy Gurl, Hoops Cutie & Freshest vormen samen het nieuwe Be-tweens thema. Vandaag zullen we alle 4 de poppen gaan bespreken.

Over het Be-tweens thema

De L.O.L. Surprise! tweens pop heeft het be-tweens thema. De poppen zijn namelijk de jongere zusjes van de O.M.G. Surprise! poppen en de oudere zusjes van de L.O.L Surprise. Dat maakt het nog leuke om deze editie aan jouw L.O.L. familie toe te voegen. Je hebt daarmee een leuke ‘familie’ gecreëerd onder jouw poppen vriendjes. Dat maakt het speel plezier nog groter en leuker. De coole ‘be-tweens’ zijn inclusief 15 verrassingen en een herbruikbare verpakking die in een slaapkamer-speelset verandert! Transformeer de speel set door het bed uit te klappen en je kamer een make-over te geven.

Cherry B.B.

Maak kennis met de L.O.L. Surprise! Tweens modepop Cherry B.B.! Ze is superartistiek en houdt van vintage en alles wat #TBT (throwback thursday) is, zoals je kunt zien aan haar op de jaren 50 geïnspireerde vintagestijl. Naast haar unieke kleding en accessoires heeft ze een papieren ‘dagboek’ bij zich waarin je informatie over haar en haar persoonlijkheid kunt vinden. Super leuk!

Fancy Gurl

De Tweens modepop Fancy Gurl! Ze is dol op alles wat met mode en make-overs te maken heeft. Haar stijl draait om roze, roze, en nog meer roze. Zij is de supersociale B.B. van de groep, en heel stellig in hoe ze dingen wil hebben. Naast haar unieke kleding en accessoires heeft ook Fancy Gurl een papieren ‘dagboek’ bij zich waarin je informatie over haar en haar persoonlijkheid kunt vinden.

Hoops Cutie

Tweens modepop Hoops Cutie Ze is spontaan en een echte gangmaker, omdat ze veel zelfvertrouwen heeft en nog veel meer dromen. Sportieve mode 4 eva! Hoops Cutie houdt van sportswear en zonder sneakers gaat ze nergens naartoe! Ook Hoops Cutie heeft een papieren ‘dagboek’ bij zich waarin je informatie over haar en haar persoonlijkheid kunt vinden.

Freshest

Maak kennis met de L.O.L. Surprise! Tweens-modepop Freshest! Ze is de relaxte B.B. van de groep en draagt coole streetwear outfits. Ze maakt graag muziek, chilt met haar BFF’s en is dol op scifi-programma’s, skateboarden en videogames. Een echte tomboy voor de stoere meisjes onder ons! Naast haar coole kleding en vibe komt ook Freshest met een papieren ‘dagboek’ bij zich waarin je informatie over haar en haar persoonlijkheid kunt vinden. Awesome!

Eigenschappen

 • Nieuw formaat; de poppen vallen tussen de L.O.L. Surprise! en de O.M.G. Surprise! in
 • 15 verassingen om uit te pakken
 • 15,2 cm groot
 • Übercoole mode; elke pop heeft een andere verkleedstyle.
 • Verpakking wordt speelset

Inhoud van de L.O.L. Surprise be-tweens

De L.O.L. Surprise! Tweens pop heeft een gloednieuwe uitpak ervaring. Met maar liefst 15 verassingen en keuze uit 4 verschillende poppen maakt het L.O.L. Surprise! thema nog meer anticipatie los. Wil jij weten welke verassingen je kan verwachten? De volgende verassingen zitten in de be-tweens verpakking;

 • L.O.L. Surprise! Tweens modepop
 • Kleding stukken
 • schoenen
 • accessoires
 • hoedendoos
 • haarborstel
 • kledinghoes
 • sticker
 • kledinghanger
 • poppenstandaard
 • herbruikbare verpakking als speelset

L.O.L. Surprise! be-tweens review

Alle 4 de poppen hebben stiekem toch wel ons hart veroverd. De L.O.L. Surprise! Tweens pop is vernieuwend, trendy, varieert per pop in stijl, en zijn te combineren met de vorige L.O.L. Surprise edities door de nieuwe grootte. De poppen zijn in vergelijking met de andere L.O.L. Surprise! edities redelijk geprijsd. Waar de grotere O.M.G. poppen rond de €30 categorie liggen, is de tweens editie goedkoper geprijsd met €22,99. Dit is erg fijn indien je ze alle 4 wilt verzamelen. Hiermee past de pop overigens ook in meerdere budgetten en is hij toegankelijk voor een groter publiek. Indien L.O.L. Surprise! voor de kerst geen nieuwe edities meer uitbrengt (betwijfelend!) weet ik alvast een heel leuk kerstcadeau voor iemand! Wij geven de tweens editie een 9/10. Ze zijn vernieuwend, te combineren met vorige edities, en betaalbaar. Kortom waarde voor je geld!

Home Facebook

4 Comments

 1. Irma
  26/07/2021 / 6:15 am

  Mijn dochter is er helemaal fan van ik denk niet dat ik het red om deze pop te bewaren tot kerstmis.
  Ze vindt Freshest heel leuk maar ik heb moeite om die variant te vinden, heb jij nog tips?

  • Angela Vissers
   Author
   28/07/2021 / 2:48 pm

   Hi Irma, Freshest is inderdaad heel leuk om te zien.
   Online is ze op redelijk veel plekken als uitverkocht.
   Amazon is eventueel nog een optie of je kan online kijken of de pop nog beschikbaar is in de speelgoed winkels in jouw regio 🙂

 2. Sharon
  27/07/2021 / 12:06 pm

  Echt super poppen! Ook ik koop ze nu en bewaar ze tot de Sint weer in het land is. Heb jij nog tips om fancy gurl te vinden, liever niet online?

  • Angela Vissers
   Author
   28/07/2021 / 2:50 pm

   Hi Sharon, Fancy girl is ook één van mijn favorieten. Als je liever niet online koopt zou je op de websites van speelgoed winkels even kunnen kijken of de pop nog in de winkel beschikbaar is. Vaak staat er iets zoals ‘ beschikbaarheid in de winkel checken’ . Zo kan je zien of ze nog beschikbaar is binnen jouw regio 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *