Kidizoom Smart Watch DX2

Vandaag hebben we weer een leuke technische review. Namelijk de Kidizoom Smart Watch DX2 . Een technische gadget voor jouw kinderen. Met deze Vtech horloge leren jouw kinderen omgaan met tijdsbesef en spelen ze allerlei leuke games. Benieuwd naar deze coole horloge? Lees dan gauw verder!

Kidizoom Smart Watch DX2
Kidizoom Smart Watch

De Vtech smart watch

Als jouw kind klaar is om de tijd te gaan leren is deze smart watch een aanrader. Door de Smart watch wordt het leren leuk gemaakt. Wat de Kidizoom Smart Watch DX2 zo leuk maakt? De interactieve manier van leren! Met deze smart watch wordt de tijd geleerd door middel van 3d tijdsweergave. En de smart watch spreekt de tijd uit, waardoor kinderen de tijd kunnen koppelen aan de uitspraak.

Daarnaast kan de Kidizoom Smart Watch DX2 nog meer leuks. Je kan namelijk je eigen foto’s maken en video’s opnemen. Ook kunnen er spelletjes worden gespeeld met de smart watch van Vtech, denk hierbij aan sportieve spellen. Tevens is het erg fijn dat de horloge duurzaam en stevig is, aangezien de doelgroep kinderen betreft.

Eigenschappen

Naast de de Kidizoom Smart Watch DX2 er leuk uit ziet heeft het ook een aantal eigenschappen die benoemd moeten worden;

  • Adviesleeftijd 5 tot 12 jaar
  • Werkt op basis van usb accu. Oplader meegeleverd.
  • 3D klokweergave
  • Spatbestendig, stevig en duurzaam design
  • Interactief
  • Mogelijkheid tot foto’s en video opname
  • Beschikbaar in de kleuren roze en blauw
Kidizoom Smart Watch DX2
V-tech Kidizoom Smart Watch

Onze mening

Wij vinden de Kidizoom Smart Watch een erg leuke manier om de tijd te leren aan kinderen. Daarnaast is het een leuk accessoire om te hebben voor zowel jongens als meisjes. Daarnaast kunnen ze matchen met papa’s en mama’s die wellicht een echte smart watch dragen.

Met een schappelijke prijs van €55,95 heb je dan ook wel wat. Een stevig en duurzaam design dat spatbestendig is, een geschikte horloges voor kinderen. Vooral voor de kids die nogal wild kunnen spelen. Ja, wij hebben ook 2 drukke kinderen dus we herkennen het! Wederom stelt V-tech niet teleur!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *