Het poepspel Diederik drol

Alsof we met 2 peuters nog niet genoeg poep grapjes in huis hebben! Met het poepspel Diederik drol is de drollenpret aanwezig. In dit spel laat Diederik de hond drolletjes die jullie moeten verzamelen. Genoeg pret voor de allerjongsten, en ouders. Lees gauw meer over dit doldwaze spel!

Waar gaat Diederik drol over?

Waarschijnlijk heeft Diederik de hond nogal veel gegeten. Zijn buikje zit namelijk vol met heel veel drolletjes! Bij Diederik drol verzamelen de spelers de drolletjes die uit de hond komen. In dit hilarische spel zal de hond zijn behoefte doen en grappige scheet geluidjes laten horen. Dit zorgt voor een dolle boel onder de spelers.

het poepspel diederik drol
Diederik drol

Hoe speel je het poepspel Diederik drol?

Diederik drol is te spelen met 2 tot 4 spelers. Diederik de hond zit vol met drolletjes en deze moeten er nodig uit. Door met de bijgeleverde dobbelsteen te rollen kom je uit op een getal. Zoveel keer moet jij in het hondenbot knijpen. Wanneer je knijpt laat Diederik scheetjes en misschien zelfs een drolletje! Deze moeten wel netjes worden opgeschept met de schepjes.

Heb jij de meeste drolletjes verzameld? Dan ben jij de winnaar! De drolletjes kunnen overigens weer terug in Diederik zodat jullie het poepspel Diederik drol kunnen blijven spelen.

Welke accessoires komen er bij het spel?

Het spel is te spelen met 2 tot 4 spelers, vandaar worden er 4 schepjes bijgeleverd. Daarnaast komt het spel met een dobbelsteen. En natuurlijk Diederik hond met zijn drolletjes. Overigens wordt het spel met gebruiksaanwijzing geleverd.

Eigenschappen

De belangrijkste eigenschappen van het spel zijn als volgt;

  • Aantal spelers; 2 tot 4
  • Adviesleeftijd vanaf 4 jaar
  • Spelsoort; behendigheidsspel
het poepspel diederik drol
Diederik drol

Onze mening

Wij zijn groot fan van alle poepspellen. De kids hebben er lol van en wij stiekem ook! Diederik hond is dan ook geen uitzondering. Het is een leuk spel met de nodige puf geluiden en drolletjes. Het doet ons denken aan de Play doh Poopsie eenhoorn. Daarnaast heeft het spel een schappelijke prijs van €24,99.

Ben jij op zoek naar een simpel maar leuk spel voor kleuters? Dan is dit poepspel zeker een aanrader! Ook kunnen Kinderen meteen aan de slag met dit leuke spel en zijn wel een tijdje zoet. Daarnaast is Diederik zowel binnen als buiten te gebruiken. Wij zijn fan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *