Happy hamsters super slides

Alle ouders kennen het inmiddels waarschijnlijk al van de reclame. Happy hamsters super slides een vrolijke constructie set voor kleine kindjes. Met deze leuke hamster constructie gaat het gezin leuke tijden tegemoet. En daarnaast is het stiekem ook wel heel leuk voor ons ouders. Want zeg nou zelf, de hamsters zien er ontzettend schattig uit. Lees gauw verder om meer te weten over deze happy hamsters!

happy hamsters super slides
Happy hamsters

Wat is een happy hamster super slide

De naam zegt het eigenlijk al, happy hamsters super slides . Het is een grote glijbaan voor hamsters, geen echte hamsters natuurlijk! Met de geleverde onderdelen bouw je een grote glijbaan constructie waardoor de happy hamsters van de grote glijbanen kunnen glijden. Daarnaast zitten er in sommige onderdelen gaten waardoor de hamsters op een andere glijbaan verder glijden.

In de starter set krijg je 45 onderdelen om de glijconstructie te creëren. Daar komen overigens nog wel 2 hele schattige hamsters bij. De deluxe set heeft 75 onderdelen en 5 schattige hamsters. Met zoveel onderdelen kan je een hele leuke glijbaan bouwen voor de hamsters!

Hoe werken de super slides?

 De de Happy hamster super slides kan je diverse glijbanen bouwen. Denk hierbij aan een ‘zeshoek-route’, de ‘zigzag-route’ of de ‘grote y-route’. Of gebruik je fantasie en bedenk je eigen route, jullie weten uiteindelijk wat de hamsters het leukst vinden! Volg de stappen in de handleiding en jouw super slide wordt een meesterwerk!

Klaar voor de start? Plaats dan een van de schattige hamsters in de lift en takel hem omhoog door aan de hendel te draaien. Kijk goed hoe hij de hamsters naar beneden glijden, waar gaan ze heen? De hamsters kunnen namelijk ook stunts doen! Speel bijvoorbeeld met de stunts die de hamster onderweg tegenkomt, zodat ze niet vast blijven zitten. Want alleen dan zal de hamster het einde van de baan bereiken!

happy hamsters super slides
De hamster slide

Eigenschappen van de hamster glijbanen

 • Vrolijke constructie set in hamster thema met 45 (starter set) of 75 (deluxe) onderdelen
 • Stimuleert creativiteit en hand-oog coördinatie
 • Te spelen met 1 tot 5 (deluxe) spelers
 • Eindeloos speelplezier en creativiteit
 • Sarter set en deluxe set zijn te combineren om een extra grote set te bouwen.
 • Schappelijke prijs; 24,99
 • Advies leeftijd; 3 tot 6 jaar

Onze mening

Na onze eerste kennismaking met deze set waren we verliefd! De hamsters zijn geweldig en de glijbanen zijn groots. Mening kinderen zullen dan ook erg blij zijn als ze de happy hamster super slides set als cadeau krijgen. Het spel lijkt op een schattige versie van marble run. En de hamsters doen ons denken aan Washimals.

Met name de hamsters maken dit spel zo erg leuk. Met happy hamsters heb je geen echte hamster meer nodig. En ben je de hamsters even zat? Dan doe je ze gewoon weer terug in de doos, dat kan overigens niet met echte hamsters! Wij vinden de prijs dan ook erg schappelijk, vanaf €24,99 heb je een set. Daarnaast zijn er rond de feestdagen meer deals beschikbaar waardoor de sets eventueel goedkoper te verkrijgen zijn. Wij zijn in ieder geval fan!

Home Facebook

2 Comments

 1. Stephy Klaar
  05/12/2021 / 9:17 pm

  Ik ben benieuwd of je tips hebt voor de lift van de super slide. Dit moet- als we het goed hebben gezien- op een groter oranje rondje maar op een of andere manier past die bij ons niet op. Sterker nog hij schiet er zelfs uit. Benieuwd of jullie dit ook hebben.

  • Angela Vissers
   Author
   10/12/2021 / 10:12 am

   Hoi Stephy! Wat raar, bij ons passen alle onderdelen wel. heb je misschien een onderdeel verward? Zo niet, dan kan het product foutief zijn. In dat geval raad ik aan om even langs de winkel te gaan waar je happy hamsters hebt aangeschaft.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *