GottaGo flamingo interactieve knuffel

Zijn jullie kids ook zo van de poep grapjes? Tiffany is met haar 3,5 jaar enorm dol op het poep en grapjes, en Liam doet gezellig mee! Zo zijn er ook diverse speelgoed in deze genre, perfect voor de peuter leeftijd. We reviewen eerder al Tootie de droldraaiende eenhoorn. Een Play doh eenhoorn die klei drolletjes legt. Vandaag gaan we het hebben over de GottaGo flamingo interactieve knuffel . Deze flamingo kan je voeren waardoor hij vervolgens (je raad het al) moet poepen! Lees gauw verder.

GottaGo flamingo interactieve knuffel
GottaGo flamingo interactieve knuffel

GottaGo

De zachte pluchen flamingo kun je voeren met z’n speciale flamingovoer. Hij maakt grappige smakgeluidjes en danst door met zijn nek te draaien. En zodra hij gaat zingen: Oh, oh, Gotta Go!, moet je snel zijn! Dit is het teken om hem snel op de wc te zetten, zodat hij z’n magische drolletjes kan leggen. De drolletjes zijn natuurlijk niet echt! Daarnaast is het wel fijn dat de drolletjes weer in voer kunnen worden veranderd. Hierdoor kan je de flamingo keer op keer blijven voeren. Je hoeft het voer dus niet extra bij te blijven kopen.

Andere interacties die GottaGo Flamingo heeft is dat hij kan bewegen. Hij beweegt zijn lange nek ritmisch heen en weer en maakt allerlei geluidjes. Ook heeft hij een opnamefunctie, zodat je teksten kunt inspreken die hij voor je herhaalt. Daarnaast is er ook een slaapfunctie. Als je de Gotta Go flamingo een tijdje met rust laat, laat hij merken dat hij moe is en gaat dan slapen.

GottaGo flamingo interactieve knuffel poepen
GottaGo flamingo interactieve knuffel

Eigenschappen van de flamingo

  • Interactieve functies
  • Heeft speciaal flamingo voer
  • Drolletjes kunnen weer in voer veranderd worden
  • Kan zijn nek draaien
  • Heeft een opname functie
  • Grootte: 13x10x33 cm
  • Komt met 3 AA batterijen
  • Leeftijdsadvies: 4 tot 12 jaar
  • Prijs: €34,95

Onze mening

De GottaGo flamingo interactieve knuffel scoort goed in ons huishouden. Wij hebben hem in de winkel bekeken en uitgetest en zijn fan! Tiffany heeft hem zelfs al op haar verlanglijst staan. De moeilijkheidsgraad is laag, dat maakt het fijn speelgoed om in huis te hebben. Daarnaast doet de flamingo ons denken aan de interactieve FurReal friends Dimples & Glamalots , alleen dan een goedkopere optie. Voor de prijs €34,95 is de Flamingo een cadeau tip voor de Sint of Kerst, zoals bij ons. Daarnaast kan het ook prima door als een duurder verjaardagscadeau.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *