Goedkope adventskalenders voor kinderen

De feestdagen zijn in aantocht en de winkels lijken dan ook veel vroeger met Sint en kerst artikelen te komen. Vandaar dat wij vandaag een aantal leuke tips geven voor goedkope adventskalenders voor kinderen . Wij behandelen zowel snoep als speelgoed kalenders in de categorieën €5, €15 en €30 euro . Aangezien de adventkalenders veel vroeger in de schappen liggen worden ze ook sneller uitverkocht. En het zou erg jammer zijn als jouw adventskalender naar keuze uitverkocht is. Of erger, je de hoofdprijs ervoor moet gaan betalen.

Adventskalenders onder de 5 euro

Veel ouders vinden het al genoeg om geld uit te geven aan kerst of sint cadeaus. Een adventkalender is een aanloop naar de kerst ( of Sint) periode, als extraatje. Anderen willen wel heel graag maar hebben een budget. Wij hebben het internet afgestruind voor een aantal adventskalenders onder de €5 euro . Hiermee bewijzen we dat er wel degelijk goedkope adventskalenders voor kinderen te vinden zijn. En het betreft hier niet alleen snoep kalenders, kijk gauw mee!

De supermarkt advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
De LOL Surprise chocolade kalender

Wie kent ze niet, de supermarkt adventkalenders met chocolade. Deze zijn rond de 1 a 2 euro, verschillend per winkel. Bij de Dirk, en Lidl zijn ze vaak met kerst print. De Action en Xenos verkopen ze vaak met een licentie print zoals, Minions, Paw Patrol of LOL. Bovenstaande LOL advents kalender wordt verkocht door de Action voor €0,99. Dit is een leuk kleinigheidje voor bijvoorbeeld na het avondeten als lekkernij.

De Look-O-look adventkalender

goedkope adventskalenders voor kinderen 1
De look-o-look kalender

Deze kalender is een snoep kalender met de gebruikelijke 24 vakjes. In de look o look snoep advent kalender vindt je 24 snoepjes van Fruittella. Denk hierbij aan mini mentos tot een snoepketting. Dit is naar onze mening een leuke kalender voor de iets oudere kinderen tussen de leeftijd van 5 en 10. De adventkalender weegt 245 gram en wordt voor €3,99 verkocht bij de Action. Zie link.

De AH sinterklaas adventkalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Sint aftelkalender AH

JA Ha, je ziet het goed! Zelfs de AH is dit jaar met een leuke aftelkalender uitgekomen. Wel voor de Sint periode ( wat overigens erg uniek is) met een chocolade variant. Deze AH adventkalender heeft maar liefst 24 vakjes vol chocolade waarmee jullie kunnen aftellen tot pakjesavond. Erg origineel idee voor een leuke prijs van €1,99 . Wij hebben hem in ieder geval al gescoord bij de Appie! Zie link .

Disney advent knutsel kalender

Goedkope adventskalenders voor kinderen
Disney knutsel adventkalender

We hadden het al beloofd, niet alleen maar snoep en chocolade advent deals te vinden. In deze leuke maar goedkope disney adventkalender zitten namelijk knutsel spulletjes. Denk hierbij aan glitterlijm, potloden, stiften, notitie boekje, noem maar op. En ook bij deze kalender mag je 24 vakjes open maken. Tevens zijn ze verkrijgbaar in meerdere Disney variaties zoals; Cars, paw patrol en een Disney prinsessen editie. Deze advent aftel kalender kan je bij de Action kopen voor €3,99. Zie link .

Disney cars 3 adventkalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Cars 3 advent kalender

Ook deze advents kalender van Dinsey Cars 3 mag niet missen in jouw huishouden. Heb jij een stoere jongen of meid die van auto’s en racen houdt? Dan is deze aftel kalender echt iets voor jou! Deze kalender heeft 24 vakjes met achter elk vakje een speciale verassing. In totaal zitten er 5 hoog kwalitatieve auto’s en diverse accessoires in de kalender. Dat maakt het geld dubbel en dwars waard. Hij kost namelijk maar €4,99 bij de Intertoys. Elders wordt deze voor minimaal 15 verkocht. Ze zijn echter alleen nog in de winkel verkrijgbaar, kijk daarom even naar de optie ‘bekijk winkel voorraad’. Zie link.

Een eigen adventskalender maken

goedkope adventskalenders voor kinderen
gepersonaliseerde advent kalender

Net jouw advent kalender gemist of vind je de inhoud niet leuk genoeg? Geen zorgen, je kan er namelijk ook zelf 1 maken. Redelijk veel winkels verkopen namelijk ook lege adventkalenders die je zelf kan vullen. De H&M heeft een herbruikbare voor €24,95. De Hema verkoopt ze ook tegen de kerst periode. En zoals verwacht verkoopt ook de Action lege aftelkalenders. Zowel herbruikbare voor €9,95, zie link als losse doosjes voor €1,99 zie link.

Nu de prijzen van de adventkalenders zo enorm zijn gestegen zien wij dit jaar het nut wel in van een lege adventskalender. Wij gaan er dit jaar 1 samenstellen voor oma. Dit is tevens ook een manier om een adventkalender te personaliseren. Lees daar meer over in het mama blog voor volwassenen, zie link. Dus als jij jouw kleintje wilt verassen met een persoonlijk samengestelde advent kalender, zijn dit erg leuke opties.

Celebrations kerstboom aftel kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Celebrations kerstboom adventkalender

Stiekem is deze eigenlijk toch wel een beetje voor de mama en papa’s. Maar hij kan ook leuk zijn voor de oudere kinderen! In dit kerstboompje zitten namelijk 24 lekkernijen, met achter elk deurtje een celebration. Wij schaffen deze advent kalender niet aan omdat er simpelweg te veel verleiding is om alle deurtjes op dag 1 open te maken. Kan jij je wel beheersen? Koop hem dan ( ook deze) bij de Action voor €4,99, zie link.

Adventskalenders onder de 15 euro

Voor de grotere budgetten hebben wij ook een aantal goedkope adventskalenders voor kinderen geselecteerd die onder de categorie €15 of minder vallen. Met enkele onder de €10. Let wel, deze adventkalenders zijn hoger geprijsd maar de kwaliteit mag er zijn. Daarmee vallen ze nog steeds onder de goedkope adventskalenders voor kinderen .

Disney Frozen knutsel advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Frozen knutsel adventkalender

Mocht je bij de vorige knutsel kalenders denken, waar is Frozen? Die mag natuurlijk niet ontbreken. Wij hebben een leuke knutsel aftel kalender gevonden die menig jongens en meisjes leuk vinden. In deze advent kalender vindt je gummen, stickers, potloden en meer. Geprijsd voor een bedrag van €9,95 is deze nog redelijk binnen budget voor een goedkope advent kalender. Deze kalender is te koop bij Amazon, zie link. Hou er echter wel rekening mee dat Amazon dagelijks van prijs veranderd. TIP! Als ik zie dat een prijs hoger dan gewoonlijk is plaats ik het item op mijn wensenlijst.

Magic village adventkalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Magic village aftel kalender

Mocht jouw kleine (nog) niet into speelgoed zijn en wil je toch een leuke aanloop naar de feestdagen door een advent kalender? Dan is deze magic village adventkalender wellicht iets voor jullie. In deze kalender vindt je 24 hokjes met in elk hokje een kerst accessoire. Denk hierbij aan een kerstboom, lantaarn, poppetje. Samen sparen jullie een leuk kerst dorp bij elkaar. Daarnaast is het leuk dat je de figuren elke kerst kan hergebruiken! De magic village aftel kalender is bij de Action te koop voor €9,95. Zie link.

Disney storybook advent calendar

goedkope adventskalenders voor kinderen
Disney book advent calendar

Deze aftel kalender is een enorm leuke. Hij komt namelijk in boekvorm! Met deze advent calendar krijg je namelijk 24 (mini) boekjes, die nog redelijk groot zijn. Daarnaast zijn ze van goede kwaliteit dus zijn ze voor langere tijd te gebruiken. Mocht jij geen enorme fan van speelgoed of snoep zijn, dan is deze kalender een hele goede optie voor jou. Het betreft hier een advent kalender van Disney met diverse Disney kerst verhalen. Dit maakt de kalender een perfect unisex cadeau die broers en zussen wellicht met elkaar kunnen delen. Deze kalender is te koop via Amazon voor €12,99, zie link. Hou er echter wel rekening mee dat Amazon dagelijks van prijs veranderd en het een Engelse versie betreft.

Tony’s chocolonely advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Tony Chocolonely advents

Wait, what? Ja zeker, je leest het goed! Een Tony Chocolonely advent kalender. In deze advent kalender vindt je diverse lekkernijen betreft chocolade. Denk aan de reguliere smaken, maar ook amandel, knetter framboos, zeezout enzovoort. Ook bij deze kalender zijn wij bang dat hij al op is na dag 1. Dit is tevens een leuk cadeau voor kinderen en ouders. En dat voor een prijs van €12,95. Deze advent kalender is vrijwel overal online te bestellen. Mocht je hem offline willen bestellen, dan kan dat bij de Bijenkorf. Mits iemand je niet voor is geweest natuurlijk. Wij zeggen, rennen naar de winkel, of klikken, klikken, klikken!

Marvel story book advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Marvel boeken advent kalender

Weer een advent kalender met boeken als verassing, echter is deze een zeer stoere variant. Ook deze mag niet missen bij jullie mantel of verwarming, enzovoort. Hiermee maak je namelijk menig stoere jongens blij en je stimuleert het lezen voor slapen gaan. Deze kalender heeft 24 deurtjes en daarmee 24 stoere superheld verhalen. Hij is te koop voor €13,53 via Amazon, zie link.

Play Mobil kerstbal adventkalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
PlayMobil advent kalender

Met deze adventkalender verzamelen jullie een hele reeks figuren en accessoires bij elkaar. Met als eindresultaat, een schitterend kerstbal. Deze kalender is geschikt voor alle Play Mobil fans die de collectie willen uitbreiden. De onderdelen zijn namelijk perfect te combineren met de huidige sets. Deze kalender heeft ook 24 deuren met achter elk een leuke accessoire of karakter. Hij is te koop via Amazon voor €14,98 , zie link.

Adventskalenders onder de 30 euro

Voor de hele grote budgetten hebben wij ook een aantal advent kalenders geselecteerd die onder de categorie €30 vallen. Deze adventkalenders zijn makelijker te vinden, echter hebben we 3 bijzondere kalenders geselecteerd. Mocht je dan toch iets duurder gaan, dan zijn deze een hele leuke optie om te overwegen.

Disney make-up advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
Disney prinses advents kalender

Met deze advent kalender maak je menig meiden blij. Achter elk van de 24 deurtjes vindt je namelijk een make-up met kleurrijke prinsessen verpakking. Deze kalender is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar, tevens een leuke leeftijd voor de introductie van kinder make up. Denk hierbij aan een nagellak of lip balm. De kalender heeft een prijs van €16,59, en is te koop via >> deze link.

Lego city advent kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen
LEGO city advent kalender

De LEGO kalender is een perfect cadeau voor jongens van (bijna) alle leeftijden. Zelfs volwassenen kunnen er de lol van inzien. Deze lego city advent kalender is een perfect cadeau om de kerst te introduceren bij kinderen. Achter elk deurtje zit een erg leuke kerst accessoire waarmee je een kerst tafereel creëert. Ook deze kalender heeft 24 deurtjes met een accessoire of karakter in de bijbehorende kerststijl. Wij zijn enthausiast voor de jongens die deze kalender mogen ontvangen! De kalender is te koop voor €19,99 via >> deze link.

Peppa Pig advents kalender

goedkope adventskalenders voor kinderen

En we sluiten af met een erg leuke kalender, onze grote vriendin Peppa pig. Van deze kalender worden menig jongens en meisjes blij! Achter de 24 deurtjes vindt je de Peppa Pig karakters en de nodige accessoires waarmee gespeeld kan worden. Uiteindelijk kunnen jullie de familie pig bij elkaar verzamelen, super leuk! Daarnaast is de kalender geschikt voor kinderen vanaf 2 jaar. De kalender kost €24,- en is te koop via deze link.

Enthousiast van deze goedkope adventskalenders voor kinderen ? Wij willen ze inmiddels allemaal wel kopen, zo leuk zijn ze. Laat de kerst periode maar komen!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *