Glitter dots van Crayola

In ons huishouden is zijn de herfst en winter toch wel de periodes waarin wij het meest knutselen. Vooral als het gaat om glitters en lijm, het blijven feestdagen he. Na jaren frustratie over lijmstrepen op de tafel en een oase van glitter in de woonkamer is er een oplossing. Glitter dots! Lees gauw verder om erachter te komen waarom de Glitter dots van Crayola zo geweldig zijn!

Glitter dots van Crayola
Glitter dots

Wat zijn glitter dots en hoe werkt het?

Voor vele ouders komen de Glitter dots van Crayola als een hemels geschenk. Met deze dots blijft jouw ‘knutsel ruimte’ vrijwel glitter en lijm vrij. Hierdoor kunnen kinderen eindeloos knutselen in de woonkamer of slaapkamer zonder vieze rommel.

De dots bestaan uit een balletje van glitter en lijmsubstantie. Als het balletje word fijn geknepen of geplet, wordt de substantie smeerbaar. De lijm van de Glitter Dots hardt uit waardoor de glitters op het oppervlak blijven plakken. Kinderen kunnen vervolgens eigen creaties maken door de balletjes uit te smeren op papier of andere knutsel ondergronden.

Zijn er meerdere Crayola glitter dot sets beschikbaar?

De glitter dots van Crayola zijn inmiddels in diverse sets verkrijgbaar. Zo heb je de originele glitter dots met 42 balletjes glitter. Maar ook complete sets zoals de Glitter dots Sparkle station deluxe. Deze set heeft zowel uitsteekvormpjes als stiften en dots. Daarnaast zijn er ook kleinere sets zoals de Crayola glitter dots sieraden set. Waarmee je de glitter dots op bedels drukt en vervolgens een mooie armband maakt.

En onze persoonlijke favoriet, de Glitter dots mozaik set. Bij deze set krijg je sjablonen, glitter dots en blanco stickervellen. Onze dochter vindt deze set geweldig omdat ze met de sjablonen haar eigen stickers kan maken. Daarnaast kunnen de sjablonen hergebruikt worden nadat de glitter dots op zijn. Wij gebruiken ze bijvoorbeeld voor verf projectjes.

Glitter dots van Crayola

Eigenschappen van glitter dots

  • Knutselen met glitters maar minder geknoei
  • Heldere kleuren glitters die de ontwikkeling van de motoriek stimuleren.
  • De Glitter Dots zijn van goede kwaliteit.
  • Glitter dots zijn veilig te gebruiken en niet giftig.
  • Diverse Glitter dots sets en navullingen beschikbaar.
  • Advies leeftijd vanaf 5 jaar ( onze dochter van 4 gebruikt het onder toezicht)
  • Schappelijke prijzen per sets
Glitter dots van Crayola
knutselen met Crayola

Onze mening

Glitter dots zijn een leuke manier om creatief aan de slag te gaan zonder veel rommel achter te laten. Beter nog, opruimen is gemakkelijk omdat je de Glitter Dots kunt gebruiken om verdwaalde stukjes op te pakken. Hierdoor hebben de kids nog meer knutsel plezier, ze mogen namelijk knutselen met glitter. En glitter was voorheen iets waar we niet erg blij mee waren. Hierdoor waren er weinig glitter knutsel projecten in ons huishouden. Dus de glitter dots zijn erg mooi meegenomen voor ons. Daarnaast is de prijs schappelijk voor wat je krijgt. De prijzen variƫren tussen de 10 en 30 euro.

De kids zijn dol op de Glitter dots en Crayola. Onze dochter is een hele ochtend niet van haar stoel afgekomen omdat ze zo druk bezig was met het knutselen. Nadat ze het op Youtube had gezien wou ze het enorm graag uitproberen. En nu is ze verslaafd! Wij zijn dan ook groot fan van de dots en zullen ze zeker aanschaffen voor de kids in de familie en vrienden.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *