FurReal Dimples de dolfijn

Vandaag schrijven wij over een heel leuk speelkamaraadje, FurReal Dimples de dolfijn. De dolfijn genaamd Dimples (nederlands vertaald kuiltjes) is een FurReal friend. Met de FurReal friends heb je knuffels die interactief zijn. Deze knuffels dragen bij aan het leervermogen van (kleine) kinderen. In ons huishouden hebben wij meerdere FurReal friends. Onze kinderen zijn er dan ook dol op. Wij schreven eerder al over de FurReal Glamalots. Echter is Dimples de dolfijn een unieke FurReal friend. Zij is namelijk uitgerust met meer interactieve mogelijkheden. Lees gauw verder!

furreal friends dimples de dolfijn speelgoedisleuk review recensie speelgoed is leuk 2
Visual: FurReal friends

Over Dimples

Met furReal Dimples de dolfijn heb je een speelkameraadje die op jou reageert. Hij is daarmee meer dan alleen een schattige knuffel. Op basis van wat je doet kan ze verschillende reacties geven. En als je haar zacht aait, kwispelt ze met haar staart! Daarnaast kan ze de meegeleverde bal naar je terug te stuiteren als je hem naar haar toe rolt. Bovendien maakt Dimples ook verschillende geluiden. Een van die geluiden is onder meer een kalmerend oceaangeluid. Dit is erg handig om in slaap te vallen. Door de verschillende features groeit Dimples mee met de leeftijd van jouw kind. ZE valt namelijk onder de categorie leer er beweeg. Daarnaast wordt ze geleverd met enkele accessoires zoals een vissnack en een borstel! Dimples behoort tot de toppers in peuterspeelgoed voor 2021.

De eigenschappen

  • 90+ geluiden en reacties
  • Interactief spelen
  • Accessoires zoals; vissnack, een borstel en een bal.
  • Aanbevolen leeftijd 4-18 jaar
  • Komt zonder batterijen
furreal friends dimples de dolfijn speelgoedisleuk review recensie speelgoed is leuk fur real
Visual: FurReal friends

Onze mening

Alweer een FurReal friend? Ja zeker, Dimples de dolfijn is dan ook wel een heel bijzondere. Door de 80+ verschillende geluiden maakt het Dimples wel een bijzondere FurReal friend. Wij vinden de dolfijn er erg leuk uit zien. En daarnaast is de ‘slaap functie’ ook erg handig. Vooral voor kleinere kinderen. De prijs vinden wij wel aan de hoge kant. Voor 109,- kan je namelijk 3 ‘normale’ FurReal friends kopen. Echter wordt de prijs rechtvaardigt door het feit dat er 80+ interactieve mogelijkheden zijn. In tegenstelling tot de reguliere friends. Daarnaast hebben wij vrij weinig op te merken aan het leuke kameraadje. ”interactief en schattig”.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *