Disney Magical World 2: Enchanted Edition

Disney-themawerelden vol leuke avonturen te verkennen, spreekt dit jou aan? Dan is de Disney Magical World 2: Enchanted Edition de game voor jou! In deze game ga je namelijk diverse leuke avonturen aan in de Disney werelden. En laat dat laatste nou net de huidige obsessie zijn van Tiffany! Lees gauw verder over Disney Magical world 2.

Disney Magical World 2 enchanted edition voor nintendo switch
Image: Nintendo

Waar gaat de game over?

Disney Magical World 2: Enchanted Edition is een meeslepende levenssimulatiegame. Het geeft spelers de vrijheid om een leven op te bouwen aan de zijde van geliefde Disney-personages. En daarnaast Disney-themawerelden vol leuke avonturen te verkennen. Ook kan je je bezig houden met een verscheidenheid aan spannende activiteiten en minigames.

Wat ga je in de game doen?

Allereerst mag je beginnen met het creëren van je eigen avatar in de game. Daarna mag je kiezen ze uit duizenden aanpassingsopties om jezelf uit te drukken. In het begin van het avontuur worden de spelers begroet door Mickey Mouse en zijn vrienden en vestigen ze zich in Castleton. Hier maken ze hun thuis en gaan ze kleurrijke persoonlijkheden ontmoeten. De nieuwe bewoners van Castleton maken geleidelijk kennis met hun vriendelijke buren. En ze krijgen toegang tot mysterieuze portalen. Deze leiden vervolgens naar nieuwe werelden met nog meer personages om bevriend mee te raken!

Wat maakt dit spel zo leuk?

Met zes unieke werelden om te verkennen. Biedt Disney Magical World 2 een scala aan levendige locaties die Disney-fans zullen herkennen. Deze komen elk met tal van leuke activiteiten en thematische minigames. Van het inrichten van een interieur en het beheren van een café. Zelfs tot het spelen van Magical Dream parades en het avonturieren door kerkers. Er is voor ieder iets leuks te beleven. Bekijk de video hieronder:

Wanneer komt het uit?

Voor nu is er nog geen definitieve datum vastgesteld. Echter is het wel bekend dat het spel in het najaar van 2021 wordt uitgebracht. Nog even wachten dus!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *