Disney Cars Rusteze Racebaanset

Vandaag gaan wij het hebben over een type speelgoed dat vooral jongens aantrekt. En dat is jammer want mijn dochter vindt het net zo leuk als mijn zoon! Ondanks dat ze er samen mee gaan spelen hebben wij deze Disney Cars Rusteze racebaanset alvast voor onze zoon aangeschaft. September is bijna ten einde, en dat betekent voor ons huishouden dat wij op zoek gaan naar cadeaus. Denk hierbij aan Sint en schoen cadeaus, maar ook kerst en stocking cadeaus. De Disney Cars Rusteze racebaanset is voor onze zoon een upgrade vanuit de Toet Toet auto’s van Vtech. Deze auto’s zijn kleiner en gaan iets sneller.

Disney Cars Rusteze Racebaanset speelgoed is leuk recentie review spelen

Over de Rusteze racebaanset

De set is gebasseerd op de Cars film en draait om Lightning McQueen. De set komt met de Rusteze racebaan en vereist 4 batterijen. Met de set krijg je ook meteen de Lightning McQueen auto, dus er kan meteen gespeeld worden! Andere racewagens zijn apart te koop, maar zijn wel te integreren met de racebaan.

Loop zo ver mogelijk op de meest ongelooflijke pistes. En geniet van de volledige spanning en verschillende mogelijkheden die de racebaan biedt. Versnel de testronden op de onderste afstand en en laat Lightning McQueen 360 graden springen! De Box-Stop aan de voet van de speel set verbindt zich met andere sets, zodat kinderen een spannend Rust-Eze-racecentrum kunnen bouwen.

Disney Cars Rusteze Racebaanset speelgoed is leuk recentie review

Eigenschappen

  • Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar (wij gebruiken het onder toezicht)
  • 4 stuks D batterijen vereist
  • Verschillende snelheden
  • Inclusief Lightning McQueen voertuig

Onze mening

Wij vinden deze Disney Cars Rusteze Racebaanset een erg leuke upgrade voor onze zoon. Liam is al gewend aan de Toet Toet auto’s. Tiffany en liam spelen vaak met de Toet Toet auto’s en gaan deze set heel leuk vinden. Daarnaast kan de racebaan aardig wat geluid produceren. Veel mensen vinden dat niet fijn, maar in ons huishouden is het altijd wel aan de drukke kant. Dus wij geven daar niet om! Wij kijken er naar uit om de racebaan te testen!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *