De robo alive t-rex

Altijd al een dinosaurus willen hebben als in Jurrasic Park? Dan hebben wij het ideale speelgoed voor jou gevonden! De Robo alive T-Rex kan rondlopen net als een echte dinosaurus! Menig kinderen zullen dan ook door het dolle zijn met zo’n stoere dino. Meer weten over deze interactieve dino? Lees dan gauw verder.

de robo alive t-rex
de robo alive tRex

De robo alive t-rex

Robo Alive Rex beweegt net als een echte dinosaurus! Als je de T-Rex op de grond plaatst zal hij zelf beginnen met lopen. Daarnaast is het geen echte T-Rex als hij niet kan brullen! Naast dat hij loopt brult hij er dan ook flink op los. Pas wel op hoor, want deze dino kan ook bijten.

Ook heeft de Robo- alive T-rex littekens op zijn lichaam. Deze littekens zijn met speciaal glow in the dark materiaal aangebracht. Als je de dino laat rondlopen in het donker kun je zelfs zien hoe zijn littekens oplichten! 

Hoe werkt de Robo alive T-rex?

De robo alive dinosaurus is interactief. Wanneer je hem op de grond zet zal hij vanzelf gaan lopen. Daarnaast reageert hij op bewegingen om hem heen. Loop je langs hem, dan zal hij brullen en lichten zijn ogen op. Daarnaast is de frequentie van het gebrul laag waardoor het niet vervelend is voor ouders.

Eigenschappen

De eigenschappen van de Robo-alive T-Rex zijn als volgt;

  • Interactief en beweegt als een echte dinosaurus
  • Lengte van 30 cm
  • Inclusief dino ei met verrassing
  • Werkt op 2 AA batterijen, niet bijgeleverd
  • Verkrijgbaar in de kleuren; grijs, rood en groen
de robo alive t-rex
de robo alive Rex

Onze mening

De robo alive is wellicht een van de weinige type speelgoed dat volwassenen ook interesseert. Naar onze mening zal deze robot dinosaurus het enorm goed doen als cadeau voor jongens en meisjes vanaf 3 jaar. De prijs van €19,99 is schappelijk voor een interactieve dino van deze grootte. En zal erg in de smaak vallen als kerst of sint cadeau.

De robo alive zal het goed doen binnen ons huishouden. En zal dan ook zeker onthouden worden voor het verlanglijstje á la 2022. Dit is zeker het type speelgoed dat onze zoon erg zal interesseren. Daarnaast is het fijn dat het geluid aanwezig is maar niet tot vervelens van de ouders.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *