De allerleukste unicorn traktatie + winactie

Het zijn de laatste dagen van Maart 2021 en dat betekent maar liefst 1 ding. Giveaway week! We vieren de Aniversary van de Angela Vissers blog en Tiffany haar verjaardag. De hele week hebben wij elke dag minimaal 1 giveaway om ons feestelijke gevoel met jullie te delen. Dus lees eerst alles over de allerleukste unicorn traktatie . En neem daarna deel aan de winactie van vandaag en vergeet vooral niet terug te komen voor de andere winacties!

Vandaag gaan we het hebben over de allerleukste unicorn traktatie. Hij is simpel te maken en je hebt maar een paar dingen nodig! De eenhoorn knipoog (wink bekers) zijn te koop bij Xenos en al klaar voor gebruik. mocht je deze niet kunnen vinden dan is er plan B; zelf maken. Hiervoor neem je een effen roze en/ of lichtblauwe beker en teken je zelf de knipoog wimpers erop. Je kan hiervoor een stencil uitprinten of zelfs stickers gebruiken. Bij de Hema hebben ze leuke knipoog stickers te koop, hierdoor hoef je geen extra tijd aan het tekenen te besteden. Tiffany heeft 13 kindjes in haar groep dus ik besloot de kant en klare bekers te kopen om tijd te besparen.

Wij trakteren met een eenhoorn thema

De hoorn van de ‘eenhoorn’ heb ik gemaakt met spekjes. Dit was dan ook meteen het grootste portie van het snoep, op een school koekje na. Mijn zus heeft de hoorn vorig jaar met popcorn gevuld. Dat is een leuke en gezondere optie voor als de kindjes al iets ouder zijn. Op Pinterest heb ik veel leuke idee├źn gezien waarbij de spekjes in cellofaan zakjes zaten waardoor je een echte punt krijgt. Ik kon die helaas niet vinden dus heb ik boterhamzakjes gebruikt. En daarvan een puntje gevuld en dichtgeknoopt ( wel met handschoenen, Corona proof). Daarna heb ik het geheel met cellofaan folie ingepakt zodat alle traktatie onderdelen blijven zitten.

Het snoep en de uitdeel cadeautjes

Voor de ‘traktatie vulling’ heb ik gekozen voor iets dat Tiffany ook heel leuk zou vinden om te ontvangen. Allereerst natuurlijk de snoep spekjes en het school koekje. Overigens van Frozen want Tiffany heeft sinds een maand Frozen ontdekt en heeft een Elsa hype. Daarnaast hebben wij een potje stuiterklei, een ballon, stickers en een stuiterbal in de beker gedaan. Aan de hand van de leeftijd kan je allerlei leuks erin doen zolang het allemaal maar past. Bij oudere kindjes zullen knikkers, slijm of een mini rubiks puzzel (action) ook erg leuk zijn om te ontvangen.

Vorig jaar hadden wij helaas niet de mogelijkheid om Tiffany haar verjaardag met haar klasgenootjes te vieren. Daarom hebben we het dit jaar net iets extra gedaan om Tiffany blij te maken. Dit is toch wel de allerleukste unicorn traktatie , Dat geldt ook voor haar verjaardag, die ze weer niet met haar hele familie en vrienden kan vieren maar we maken er het beste van. We hebben heel veel lieve familie en vrienden die dit jaar iets leuks voor haar hebben opgestuurd.

De winactie

En dan het allerleukste van dit artikel DE WINACTIE! Vandaag hebben wij een kind winactie. Wij geven namelijk de V-tech Zoef Zoef speeltuin weg aan 1 gelukkige winnaar! Zowel Tiffany als Liam genieten enorm van de V-tech Zoef zoef lijn. Wij hebben de speeltuin, kippenhok, hondenhok en de grote boomhut en ze spelen er elke dag mee. Een ideaal cadeau voor kindjes tussen de 1 en 4 jaar.

Wat jij moet doen om de V-Tech zoef zoef speeltuin te winnen:

  • Laat een bericht achter onder dit artikel waarin je verteld waarom jij zou moeten winnen.
  • De winactie loopt t/m 11 april.
  • De winnaar wordt gecontacteerd op zijn of haar email adres dus vul hem correct in.
  • De winnaar wordt 12 april bekend gemaakt.

DE WINNAAR IS BEKEND EN GEMAILD

Deze winactie staat ook vermeld op de website van Prijsvragengala.nl waarop meerdere winacties te vinden zijn.

Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *