Crayola color wonder set

Ons huishouden bestaat uit kinderen die houden van knutselen en kliederen. Soms het liefst allebei, zoals bij een Tie dye. Behoren jouw kinderen ook tot die categorie? Dan heeft Crayola de oplossing! Voor vele ouders zullen de woorden Crayola color wonder set als muziek in de oren klinken. Dit was overigens wel voor ons het geval. De crayola color wonder stiften geven namelijk niet af! Hierdoor kan elk kind kliedervrij tekenen, waar dan ook. Wil jij meer weten over deze wonderlijke set? Lees dan gauw verder!

crayola color wonder set
Crayola color wonder set

Hoe werkt Crayola color wonder?

Color Wonder is een speciaal concept voor kinderen die nog weleens kunnen kliederen. De inkt van Color Wonder stiften verschijnen alleen op Color Wonder papier en niet op andere ondergronden. Color Wonder neemt hierdoor stress weg over vlekken maken op huid, kleding of meubelen. De oplossing voor elke ouder met kids die graag tekenen. Kleuren was nog nooit zo leuk en verrassend als nu. En nog leuker, Crayola maakt ook sets!

crayola color wonder set
Crayola color wonder Frozen

De Crayola color wonder set

Het knoeivrije kleurconcept van Crayola gaat nog een stapje verder. Crayola heeft namelijk diverse color wonder sets gecreëerd die het teken plezier nog leuker maakt! Denk hierbij aan color sets van jouw kids’ favoriete Disney figuren, zoals Frozen, Cars en zelfs Paw patrol. Door deze sets hoeven kinderen alleen nog de plaatjes in te kleuren.

De reguliere color wonder tekenvellen komt met 30 pagina’s. In een wonder set kan je 15 tekenvellen verwachten. Hier staan echter wel jullie favoriete personages op, en krijg je er 3 kleurstiften bij.

Overal te gebruiken

Door het knoeivrije kleurconcept is de Crayola color wonder set overal te gebruiken. Gaan de kids een dagje naar opa en oma en wil je hen het knoeien van stiften besparen? Dan is dit de oplossing. De kinderen kunnen overigens ook ‘nette kleding’ aan zonder dat ouders bang hoeven te zijn dat deze onder de stift zitten. Daarnaast is de set ook erg handig voor lange autoritten. Hier speelt Crayola een grote rol voor ons gezin. De auto is kliedervrij en de kids zijn een uurtje (of langer) zoet.

Onze mening over Crayola color wonder

De naam zegt het al, wij zijn wonderlijk verrast door deze uitvinding. De Crayola wonder set brengt waarschijnlijk veel opluchting voor ouders. En naast de color wonder set zijn de Washimals van Crayola ook erg geliefd in ons huishouden. Daarnaast is de prijs budget vriendelijk voor vele ouders. De Crayola color wonder set van Frozen is bijvoorbeeld al te koop voor €10,95. En de reguliere color wonder al voor €4,95, een super deal! Wij zijn fan.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *