Blaze en de monsterwielen: Axle city racers

Blaze en de monsterwielen is een welbekende tekenfilm in ons huishouden. Nick.Jr. staat vrijwel altijd op als de tv aanstaat, en Blaze is daar 1 reden van. Vandaag vertellen wij meer over Blaze en de monsterwielen: Axle city racers . De allereerste videogame gebaseerd op de hit animatieserie Blaze en de Monsterwielen.

blaze en de monsterwielen axle city racers review speelgoed is leuk
Blaze en de monsterwielen: axle city racers

Voor wie Blaze nog niet kent

Blaze en de Monsterwielen is een CG animatieserie die in 2014 in première ging op Nickelodeon. In de serie volg je de achtjarige chauffeur AJ en zijn monstertruck Blaze. Zij gaan op avonturen die interessante STEM-onderwerpen en -concepten verkennen en onderwijzen door middel van leuke en boeiende content. Inmiddels is het zesde seizoen op Nick Jr en Nickelodeon te zien.

Wat ga je doen in het spel?

In Blaze en de monsterwielen; Axle city racers ga jij vooral veel plezier beleven! Doe mee met Blaze, zijn coureur AJ en andere fanfavorieten Starla, Pickle, Crusher! Met o.a een razendsnelle kartracer-ervaring boordevol actie! De game is perfect toegankelijk voor de allerkleinste door de aanpasbare personages met unieke vaardigheden om te activeren, educatieve STEM-functies en autorijden met optionele eenvoudige besturing.

Maar het plezier is niet alleen voor de jongere gamers! Met de 4-spelers splitscreen co-op kunnen familie en vrienden ook deelnemen! Beleef samen de spannende actie in een race naar de finish, wie gaat er winnen?

Waar kan ik het spelen?

De blaze en de monsterwielen game is op 1 oktober uitgegeven. Deze kan gespeeld worden op console, Stadia en pc. Daarnaast kan de game uitgebreid worden naar 4-spelers door de co-op splitscreen. Dit is perfect voor verjaardagen, vakanties, of familie avonden!

Een preview van de game

Nog niet overtuigd? Kijk dan vooral even het filmpje hierboven! Super leuk! En wil je nog meer race avontuur? Lees dan vooral dit artikel over de Disney Cars Rusteze racebaanset.

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *