Barbie color reveal

In het artikel van vandaag hebben we een nostalgisch stuk speelgoed, namelijk de Barbie. Eerder bespraken we al de lol color change editie. Echter heeft Barbie de color reveal editie, een soort gelijk concept. De Barbie color reveal is een totaalpakket voor ultiem plezier. En wij vertellen je waarom, lees gauw verder!

barbie color reveal speelgoedisleuk review

Barbie color reveal

De kleur veranderende Barbie is in diverse versies beschikbaar. Zo heb je de reguliere reveal Barbie in koker, pets, unicorn of de grotere set. De pets editie komt bijvoorbeeld met 3 accessoires en de pet. De grotere edities komen met wel 25 tot 27 accessoires. Het leukste hiervan is dat je ze allemaal mag uitpakken. De color reveal mode verrassingpop maakt je magische verhalen compleet!

Hoe werkt het?

Een van de surprisetasjes bevat een Kleur verrassingspop die gedeeltelijk is bedekt met een paarse, pelbare laag. Kinderen moeten die laag pellen om de pop te onthullen. Vervolgens dompel je de hartvormige spons in ijskoud water om de kleurveranderingen te activeren. Probeer het bijvoorbeeld op het gezicht, topje en haar van de pop. Daarnaast kan je deze spectaculaire kleuren steeds opnieuw veranderen met warm en koud water.

Eigenschappen

  • Adviesleeftijd: 3 jaar
  • Komt met verschillende looks (pop edities)
  • Ultiem uitpak plezier

Wat vinden wij?

Wij zijn enorm fan van verassingseffecten. De color reveal Barbie draagt daar aan bij. Het feit dat de Barbie in zowel koud als warm water veranderd is erg handig. Hierdoor kan de pop in een zwembadje in zomer gebruikt worden. Maar kan het ook functioneren als bad speeltje in warmer water. Door de vele accessoires en huisdieren zijn de kids niet snel uitgespeeld. Desondanks dat LOL een soortgelijk product heeft uitgebracht wordt de Barbie variant net iets meer gewaardeerd. Waarschijnlijk door het glitter effect. De grotere sets zijn aan de duurdere kant met een prijs van €45 tot €60. Wel is het fijn dat de kleinere set €16 (pop) en de sets €7,99 ( pets en babies) ook los verkrijgbaar zijn. Dit maakt het leuke presentjes als beloning, schoen- of verjaardag cadeaus. Wij zijn fan!

Home Facebook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *